Forum Gry > Inne gry

"Nowy" Xcom

<< < (4/6) > >>

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Doom w Październik 17, 2012, 11:16:41 ---Za krótki. Na poziomie klasycznym do przejścia w cirka dwa - trzy wieczory, na niższym jeden wieczór to za dużo
Poza tym oczekiwałem że największy moim wrogiem tak jak w starych x-comach bedą ufole a nie ******** kamera, zwłaszcza podczas prób strzelania z bazuki, lub traktowania otoczenia granatami.
Poza tym nie było źle. Kilka zmian na plus kilka innych na minus (najpoważniejszy minus wymieniłem)
Multi nie próbowałem

--- Koniec cytatu ---
Ja bym jeszcze dorzucił możliwość strzelania przez ściany i od czasu do czasu zawieszające się jedno z aktywnych okienek. Nawigacja w bazie też jest jakaś trudna do zdzierżenia, na PS3 można sobie nawet zome-in robić na poszczególne pokoje.

[CBIRR] Soobocz:
A ja sobie gram spokojnie już trzeci dzień i nawet nie zbadałem tego kolesia co się w kryształ zamienia. Spokojnie sobie wszystko badam i zabijam ufoki :)

Venzon 2003:
dawno nie gralo mi sie w nic tak dobrze jak w nowe ucho
mam nadzieje, ze kolejna czesc bedzie troche bardziej rozbudowana - widac, ze devsi nie mogli przeznaczyc wiecej czasu na rozbudowywanie pewnych elementow gry wiec troche zmniejszyli content ale zadbali, zeby byl dobrej jakosci

Kharim:
Ja mam nadzieje ze kolejna część to będzie remake Terror From The Deep :) to moja ulubiona z serii.

Soulscream:

--- Cytat: Venzon 2003 w Październik 19, 2012, 15:21:02 ---dawno nie gralo mi sie w nic tak dobrze jak w nowe ucho
mam nadzieje, ze kolejna czesc bedzie troche bardziej rozbudowana - widac, ze devsi nie mogli przeznaczyc wiecej czasu na rozbudowywanie pewnych elementow gry wiec troche zmniejszyli content ale zadbali, zeby byl dobrej jakosci

--- Koniec cytatu ---

Em bedzie duzo DLC mysle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej