Forum Gry > Inne gry

"Nowy" Xcom

<< < (3/6) > >>

sc0rp:
Fajny powrot do serii. Odnosnie granatow i bazooki - uzywalem tylko na finalnej misji, nie wyobrazam sobie przejscia ostatniego pokoju na ostatniej misji bez "massive aoe". Odnosnie bugow z kamera - nie zauwazylem, aczkolwiek czytalem ze ludzie narzekaja moze kwestia driverow (nie zawsze najnowsze = najlepsze).

Jest tylko jeden minus - gra na jeden raz, fabula na max liniowa.

Plusy:
- jakkolwiek to nie brzmi absurdalnie, ale ta turowka to nie partia szachow tylko jest pelna dynamizmu
- klimat rodem z legendarnej serii

Doom:

--- Cytuj ---nie wyobrazam sobie przejscia ostatniego pokoju na ostatniej misji bez "massive aoe".
--- Koniec cytatu ---
Snajper z plazmówką, ulepszonym celowaniem, rozwiązał u mnie ten problem jednym headshootem, z przeciwległego końca wybiegu sectopodów :P

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Październik 18, 2012, 01:08:59 ---Snajper z plazmówką, ulepszonym celowaniem, rozwiązał u mnie ten problem jednym headshootem, z przeciwległego końca wybiegu sectopodów :P

--- Koniec cytatu ---
to Ci szczesliwie wylosowal rozmieszczenie ufokow ;) ja w ostatnim pokoju dostalem 3 tych co wala psonikiem i 4 w czerwonej ciezkiej zbroi i karabinami plazmowymi :)

Doom:
Ja też. Ale nie wiedzieć czemu jak ten co z Tobą gadał na filmiki zginął gra się skończyła a że był na środku jako jedyny widoczny dla snajpera od którego zaczynałem zwykle strzelanie...

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Październik 18, 2012, 08:09:33 ---Ja też. Ale nie wiedzieć czemu jak ten co z Tobą gadał na filmiki zginął gra się skończyła a że był na środku jako jedyny widoczny dla snajpera od którego zaczynałem zwykle strzelanie...

--- Koniec cytatu ---

Miałem to samo, a grubasy dostaly mind control na ryj i tyle :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej