Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Dostępy do działów po raz... eee... któryś tam

<< < (11/20) > >>

Colonel:

--- Cytat: Doom w Październik 06, 2012, 17:35:32 ---... a nie mamy formy pośredniej między olać go i zbanować go...

--- Koniec cytatu ---

jest :D

oddac go w moje łapska :D

btw, moderatorzy swoje robia...jednak taka mala swinka, ktora zaczyna rozrabiac...ujawnia sie dopiero po pewnym czasie
wiec musi troche napaskudzic nim zginie...

ograniczenie mozliwosci pisania w dzialach zapalnych pozwoli odsiac wiekszosc tego typu troli...
powazny hejter, ktory swoje odczeka i napisze aby miec mozliwosc smarowania sie kupą z innymi zginie natychmiast bo bedzie pod lupką jako "ktos nieznany"

Lt Rook:
bump.... prawie gotowe, możecie zacząć płakać.

edit: właśnie z Doomem doszliśmy do konsensusu, i za około rok wprowadzimy obowiązkową autentyfikację opartą o odcisk dupy awatara.

SokoleOko:
Będę pierwszym, który "da dupy" (do odcisku, rzecz jasna) ;)

Dobra robota i pełen szacun :)

Doom:
Ta jasne. Może wstrzymajmy sie z lizaniem po e-penach do momentu aż wtyczka oficjalnie ruszy?
A i tak mam niemiełe wrażenie że zaraz po uruchomieniu będą płacze "czemu nie moge pisać w KSOD" bo czytanie ogłoszenia na forum lub spam maila który rozesłałem okaże się za trudne...

Kira Korpii:
O fajnie cenzura na centrali - da sie chociaz te dzialy poczytac?

A i nastepnym razem prosze ku... przepuscic maila przez slownik ortograficzny bo nie wiem co za baran wysyla maile do wieeeeelu uzytkownikow z takimi bykami ze nie powinien miec nawet matury.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej