Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Dostępy do działów po raz... eee... któryś tam
Colonel:
--- Cytat: Doom w Październik 06, 2012, 17:35:32 ---... a nie mamy formy pośredniej między olać go i zbanować go...
--- Koniec cytatu ---
jest :D
oddac go w moje łapska :D
btw, moderatorzy swoje robia...jednak taka mala swinka, ktora zaczyna rozrabiac...ujawnia sie dopiero po pewnym czasie
wiec musi troche napaskudzic nim zginie...
ograniczenie mozliwosci pisania w dzialach zapalnych pozwoli odsiac wiekszosc tego typu troli...
powazny hejter, ktory swoje odczeka i napisze aby miec mozliwosc smarowania sie kupą z innymi zginie natychmiast bo bedzie pod lupką jako "ktos nieznany"
Lt Rook:
bump.... prawie gotowe, możecie zacząć płakać.
edit: właśnie z Doomem doszliśmy do konsensusu, i za około rok wprowadzimy obowiązkową autentyfikację opartą o odcisk dupy awatara.
SokoleOko:
Będę pierwszym, który "da dupy" (do odcisku, rzecz jasna) ;)
Dobra robota i pełen szacun :)
Doom:
Ta jasne. Może wstrzymajmy sie z lizaniem po e-penach do momentu aż wtyczka oficjalnie ruszy?
A i tak mam niemiełe wrażenie że zaraz po uruchomieniu będą płacze "czemu nie moge pisać w KSOD" bo czytanie ogłoszenia na forum lub spam maila który rozesłałem okaże się za trudne...
Kira Korpii:
O fajnie cenzura na centrali - da sie chociaz te dzialy poczytac?
A i nastepnym razem prosze ku... przepuscic maila przez slownik ortograficzny bo nie wiem co za baran wysyla maile do wieeeeelu uzytkownikow z takimi bykami ze nie powinien miec nawet matury.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej