Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Dostępy do działów po raz... eee... któryś tam
SokoleOko:
Tloluvin, czy możesz jeszcze raz przeczytać poniższego posta? Dla ułatwienia wytłuściłem ważne fragmenty.
--- Cytat: SokoleOko w Październik 05, 2012, 19:50:31 ---Czytać? Proszę bardzo, zawsze
Pisać? Proszę bardzo, kredyt zaufania na początek.
Ale jeśli zaczniesz robić chlew i wycieczki personalne, a Twoje zachowanie będzie wskazywało, że chodzi tylko o trollowanie z alta - headshot.
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze raz, maksymalnie upraszczając. Każdy ma dostęp i każdy może pisać. Ale w momencie, gdy zaczyna działać jak "anonimowy hejter", sprawdzamy jego chara/korpa i jeśli to co widzimy, potwierdza że jest to alt/alt-corp - "noga, dupa, brama".
HammerSnake:
--- Cytuj ---Jak nie rozpoznajesz zwycięzców ATX to polecam konsultację u okulisty ;)
--- Koniec cytatu ---
Kombat:
Robicie z igły widły.
Wystarczy żeby moderatorzy odwalali swoją robotę, wywalali chlew gdzie jego miejsce, nie ma znaczenia czy ktoś jest w npc corpie czy nie tylko czy nie jest trollem i tyle.
Doom:
Widzisz kombat to nie takie proste. Np Sokół wszelkie rady od co do których nie może przyrównać ich i swojego e-pena (czytaj kb) traktuje jak próby trolowania i stosownie na nie odpowiada trolem / flamem lub górnolotnym co ty kurwa wiesz o pvp nobie bez kili :P Podczas gdy np taki Venzon to pewnie nawet nie zauwazy takiego kogoś :P
Ponadto sa pewne granice co moderatorzy i admini mogą zrobić a czego nie, zwłaszcza mając na uwadze że każdy dział do dyskusji dla ogółu jest też dla ogółu widoczny z FW włącznie. Opcja wyłączenia komuś dostępu do danego działu nie jest zła i nie jest też tak radykalna jak ban a nie mamy formy pośredniej między olać go i zbanować go
SokoleOko:
--- Cytat: HammerSnake w Październik 06, 2012, 17:10:52 ---
--- Koniec cytatu ---
Dobre :)
A propos okulisty - mam nadzieję, że dostrzegłeś ";)" w mojej wypowiedzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej