Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (139/192) > >>

Zgudi:
Prace nad FPS nie zostały wstrzymane lecz jak przyznali twórcy idą wolniej niż zakładano. Na Gamescom mają pokazać efekty i jak dobrze pójdzie, udostępnić moduł dla ludu.

Fakt. Mało jest pokazane jak na dzień dzisiejszy po takim długim czasie pracy. Wielu twierdzi że to będzie jedna wielka klęska tak jak ten producent tu: http://www.reaxxion.com/10195/why-star-citizen-is-likely-going-to-be-a-complete-disaster. Gdyby się ziściło to jeden z największych w historii pozwów zbiorowych murowany. Ale może jest jeszcze nadzieja.

--- Cytuj --- kurwa!!! mapę pokażą?
--- Koniec cytatu ---
Crytek przyznał na oficjalnym forum że zrobienie mapy na ich silniku większej niż 20km średnicy będzie gigantycznym wyzwaniem. Jak dla mnie wersja 64 bitowa to duży krok naprzód.

Goomich:

--- Cytat: Pynio w Lipiec 21, 2015, 23:58:02 ---http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2015/29/star-citizen-czekasz-na-modul-fps-to-sie-rozczarujesz

Masz nowsze njusy niż z wczoraj?

--- Koniec cytatu ---

Tak, z przedwczoraj, ale nie z końcówki głuchego telefonu.

--- Cytuj ---It seems some gaming outlets got a little confused with my last FPS letter, which was no different to the one that we did back in May to let people know where we were on Star Marine / the FPS module. As you all know we are shy of announcing firm dates for module releases until they are in the Public Test Universe (PTU) as it’s hard to predict exact dates in open development, especially in the stages that still involve R&D, unless you build in large time buffers. We have been burned by this multiple times before so I have heeded all your wishes to not give out dates until we are sure. Perhaps we stressed the point a little too strongly as suddenly gaming websites were running with the headline, “Star Citizen FPS delayed indefinitely!” which was unfortunate as this phrase is usually a euphemism for a project being put on indefinite hold or canceled.

Don’t worry, it’s not! We’re hard at work on the FPS – as you can see from our update on Friday – and you will have it in your hands sooner rather than later.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Zgudi w Lipiec 22, 2015, 05:34:01 ---Wielu twierdzi że to będzie jedna wielka klęska tak jak ten producent tu: http://www.reaxxion.com/10195/why-star-citizen-is-likely-going-to-be-a-complete-disaster.

--- Koniec cytatu ---

Derek Smart to kompletny disaster. Wiem co mówię, mam jedną z jego gier.

Qlko1:

--- Cytat: Pynio w Lipiec 21, 2015, 23:58:02 ---Jednak dostać prawie 400 mln PLN i zrobić do tej pory takie gówno, to mało kto potrafi ;)

--- Koniec cytatu ---
Mam kolegę pracującego w tym biznesie. Gość był jedną z mrówek robiących ostatniego wiedźmina. Z jego słów wynikało, że jest limit gotówki jaki można wpompować w projekt informatyczny by przyspieszyć jego rozwój. SC dawno dawno temu ten limit przekroczyło.

Twórcy SC chcą zrobić grę 4x bardziej kompleksową od EvE w 1/4 czasu który miało CCP do dyspozycji. Do tego dorzuć brak doświadczenia twórców w tworzeniu tak rozległego projektu i problemy w koordynowaniu zespołów tworzących kolejne moduły.

Jak dla mnie CR doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że albo nie uda mu się doprowadzić projektu do końca, albo wyda bubel. Ale "show must go on", no i kasa płynie szerokim strumieniem  8)

Życzę wszystkim zajaranym fanom SC abym się mylił.

Pynio:
Mona X - cieszę się, że jesteś takim fanem SC, jednak jak dla mnie podchodzisz do tego tytułu zbyt życzeniowo i z klapkami na oczach. Wiadomo jest, że wsparcie jakie dostali i nadal dostają ich przerosło. Nikt nie sądził na początku, że dojdzie do 85KK $. Pewnie przez kolejne lata nic tego wyniku nie pobije, ale... No właśnie - też bym chciał żeby to co obiecują było realne, ale obecnie na rynku istnieje wyłącznie Elite Dangerous (zrobiony za o wiele mniejsza kwotę, ale działa wspaniale i się rozwija), a z SC mamy tylko hangar i dog fight...

Co do FPS, to śmiech mnie ogarnął jak to zobaczyłem i cieszę się, że pomysł pada.

qlko1 - Zgadzam się w 100%. (Nie)stety nie śledzę tematu SC na tyle, by się wypowiadać o doświadczeniu ekipy, która to robi.

ps. pewnie w trakcie pisania tego posta wpadło im kolejne 500 $ ;)

Anthar:
Nie mow ze Elite ma sie dobrze.     
Skusiliscie mnie na to.
Kupilem , polatalem i poza farma i hackami niewiele znalazlem.

Wiekszosc graczy gra solo i nawet pod tym wzgledem gierka nie powala , bo ile mozna relogwac sie do gry aby dopasc dobra instancje.

W samym SC najgorsze jest to, ze ciagle udowadniaja , ze wspieranie takich projektow jest wyrzucaniem pieniedzy w bloto. 
Ciagle zbieraja, ciagle obiecuja , ciagle przekladaja ....

Sporo innych fajnych projektow przez to cierpi i jeszcze wiecej bedzie cierpialo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej