Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (42/192) > >>

VonBeerpuszken:
Jakaś ciasna ta galaktyka sie zapowiada...chyba że jak we wszystkich grach, powstanie ileśdziesiąt oddzielnych serwerów.

Zgudi:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 04, 2013, 13:42:43 ---Jakaś ciasna ta galaktyka sie zapowiada...
--- Koniec cytatu ---
Wielokrotnie ich mniej niż w EVE. Ale podejście do systemów mają zupełnie inne. W EVE masz powielane systemy różniące się zwykle mniejszymi detalami. Tu każdy system będzie inny. Inna grafika tła, inne planety, inny wygląd miast na planetach (najpewniej dostępnych tylko mocno ograniczonej części, ot jakieś lądowiska, trochę dostępnych pomieszczeń i lokacji, oraz budynki miasta robiące za panoramę), inazej wyglądające pasy asteroidów lub kosmicznych śmieci. Oznacza to, że modele i tekstury zwykle trzeba stworzyć od nowa dla kolejnego systemu. Sami twórcy napisali, że na stworzenie jednego systemu potrzebują 100 000$ dolarów i tak każdego następnego. Ponadto stary Frelancer miał w ten sam sposób pomyślane systemy, których było jeszcze mniej, a jak wiadomo, twórcy wzorują się na swoich poprzednich dziełach. Nawet widać, ze mapa galaktyki wygląda podobnie.

VonBeerpuszken:
Chyba powoli zaczynam dołączać do sceptyków co do tej gry  ;) bo z tego co widzę to twórcy idą w wygląd, a historia juz nie raz pokazała, że samą grafiką nie podbije sie serc graczy. Fajnie że będzie ładna, systemy niepowtarzalne... ale jakos nie wyobrażam sobie nawet połowy graczy EVE zalogowanych na raz na tych parudziesięciu systemach...to tak jakby świat EVE ograniczyć do jednego max dwóch regionów...  ;)

Ptysiu:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 04, 2013, 14:08:35 ---Chyba powoli zaczynam dołączać do sceptyków co do tej gry  ;) bo z tego co widzę to twórcy idą w wygląd, a historia juz nie raz pokazała, że samą grafiką nie podbije sie serc graczy. Fajnie że będzie ładna, systemy niepowtarzalne... ale jakos nie wyobrażam sobie nawet połowy graczy EVE zalogowanych na raz na tych parudziesięciu systemach...to tak jakby świat EVE ograniczyć do jednego max dwóch regionów...  ;)

--- Koniec cytatu ---

No na pewno nie będzie ich na tyle, by opłacało się je wynajmować ;).

Khurghan:
A ja mam pytanie. Przeglądałem sobie ten cały sklep i ceny porażają. Czy te statki które można teraz kupić za grube $$ będzie można normalnie sobie wyprodukować / kupić, czy też to są hiper ekskluzywne wersje?

W jaki sposób ma działać ubezpiecznie w grze? Bo widziałem, że Ci co zaczęli płacić wcześniej mają dożywotnie ubezpiecznia statków. Mam nadzieję, że nie da rady zrobić w tym przypadku wałka ubezpieczeniowego jak w EVE i drukować milionów :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej