Forum Gry > Inne gry
Scam Citizen
Goomich:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 30, 2013, 14:31:10 ---na pewno twórcy beda mieli we mnie wiernego abonenta :)
--- Koniec cytatu ---
Nie będą. :P
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 30, 2013, 14:52:12 ---Uoj...czy to dobry pomysł? A co bedzie gdy w środku walki ktos zaliczy DC albo wife aggro i będzie musiał pomykać zmieniac pieluche dziecku ? :P
--- Koniec cytatu ---
Zastąpi go AI.
Zgudi:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 30, 2013, 15:02:12 ---No nie wiem czy to zdałoby egzamin...
Ale kto wie, byłaby to jednak całkowita nowość, dopóki się nie sprawdzi można tylko gdybać.
--- Koniec cytatu ---
Życie w tej grze w odróżnieniu od EVE ma się toczyć NA pokładzie staktów, NA pokładzie stacji, NA powierzchni planety (tu ograniczone) i tp. W EVE widzisz statek tylko z zewnątrz. Tu siedzisz w srodku i ogladasz kosmos przez szyby. A widok zewnętrzny to tylko dodatkowa opcja, więc wprowadzenie załogi złożonej z graczy, gdzie każdy robi co innego, jest uzasadnione.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Mona X w Sierpień 30, 2013, 15:12:39 ---Nie będą. :P
--- Koniec cytatu ---
Ja rozumiem że to jeszcze co najmniej dwa lata, ale nie mam zamiaru jeszcze schodzic z tego świata :-X
Goomich:
Taka informacja pewnie ucieszyłaby twoich największych miłośników na Centralce, ale nie to sugerowałem. SC nie będzie miał subskrypcji.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Mona X w Sierpień 30, 2013, 15:22:03 ---Taka informacja pewnie ucieszyłaby twoich największych miłośników na Centralce, ale nie to sugerowałem. SC nie będzie miał subskrypcji.
--- Koniec cytatu ---
Jak zwał tak zwał, bedą zatem mieli wiernego gracza ;)
rozumiem że mikropłatności?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej