Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (40/192) > >>

Goomich:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 30, 2013, 14:31:10 ---na pewno twórcy beda mieli we mnie wiernego abonenta  :)

--- Koniec cytatu ---

Nie będą. :P

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 30, 2013, 14:52:12 ---Uoj...czy to dobry pomysł? A co bedzie gdy w środku walki ktos zaliczy DC albo wife aggro i będzie musiał pomykać zmieniac pieluche dziecku ?  :P

--- Koniec cytatu ---

Zastąpi go AI.

Zgudi:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 30, 2013, 15:02:12 ---No nie wiem czy to zdałoby egzamin...
Ale kto wie, byłaby to jednak całkowita nowość, dopóki się nie sprawdzi można tylko gdybać.

--- Koniec cytatu ---

Życie w tej grze w odróżnieniu od EVE ma się toczyć NA pokładzie staktów, NA pokładzie stacji, NA powierzchni planety (tu ograniczone) i tp. W EVE widzisz statek tylko z zewnątrz. Tu siedzisz w srodku i ogladasz kosmos przez szyby. A widok zewnętrzny to tylko dodatkowa opcja, więc wprowadzenie załogi złożonej z graczy, gdzie każdy robi co innego, jest uzasadnione.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Mona X w Sierpień 30, 2013, 15:12:39 ---Nie będą. :P

--- Koniec cytatu ---
Ja rozumiem że to jeszcze co najmniej dwa lata, ale nie mam zamiaru jeszcze schodzic z tego świata  :-X

Goomich:
Taka informacja pewnie ucieszyłaby twoich największych miłośników na Centralce, ale nie to sugerowałem. SC nie będzie miał subskrypcji.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Mona X w Sierpień 30, 2013, 15:22:03 ---Taka informacja pewnie ucieszyłaby twoich największych miłośników na Centralce, ale nie to sugerowałem. SC nie będzie miał subskrypcji.

--- Koniec cytatu ---
Jak zwał tak zwał, bedą zatem mieli wiernego gracza  ;)
rozumiem że mikropłatności?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej