Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (36/192) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 26, 2013, 11:11:02 ---Robimy zakłady o to kiedy się ekipa podrze,  pooobraża na siebie i na stronie przeczytamy że projekt został porzucony ?  :P

--- Koniec cytatu ---

Mam wrażenie, że to jednak nie jest założona dwa dni temu Kowalski i Malinowski Gaming S.C. pracujący w garażu rodziców Malinowskiego przy budżecie 2000 zł zaoszczędzonych z prac wakacyjnych, tylko ekipa gości, którzy w tym biznesie robią parę ładnych lat... Czyli raczej spałbym spokojnie.

Goomich:

--- Cytat: Ptysiu w Sierpień 26, 2013, 11:16:05 ---Mam wrażenie, że to jednak nie jest założona dwa dni temu Kowalski i Malinowski Gaming S.C. pracujący w garażu rodziców Malinowskiego przy budżecie 2000 zł zaoszczędzonych z prac wakacyjnych,.

--- Koniec cytatu ---

Ani polski korp w Eve.

Goomich:
Wszystkie zakupy już w hangarze będą permanentne (nie podoba mi się ten wyraz, ale firefox go nie podkreślił, więc zostawię (za to podkreślił firefoksa)), więc jeśli nie da się odsprzedać rzeczy ze 100% zwrotem, to nie szastajcie za bardzo imperialami.

sztosz:
Nie podkreśliłby Ci nazwy własnej gdyby pierwsza litera wyrazu była wielka...

Zgudi:
W tym tygodniu, jesli ktoś z was (ma mocny sprzęt) będzie ogarniał hangar to prosiłbym o jakiś komentarz, opinię co tam ciekawego :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej