Forum Gry > Inne gry
Scam Citizen
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Sierpień 25, 2013, 18:24:49 ---W szafce kapiana w Eve też masz korki?
--- Koniec cytatu ---
Garmon udziela korków z PvP w swojej Captain's Closet... true story
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Mona X w Sierpień 24, 2013, 21:37:35 ---http://www.twitch.tv/roberts_space_ind_ch_1/b/450808296 - nagranie. Właściwa prezentacja zaczyna się od około 23 minuty.
W 2015
--- Koniec cytatu ---
Najlepsze z tego jest wycie części publiki, na styl nastoletnich fanek Biebera :P
Jeszcze nic nie widać, ale wycie musi być :P
Zgudi:
--- Cytat: Ptysiu w Sierpień 25, 2013, 17:01:45 ---Wiem, że zabrzmi to teraz jak Mount Everest naiwności, ale właśnie czegoś podobnego miałem nadzieję zobaczyć w Inkarnie. Zawsze chciałem móc przejść się wewnątrz statków, którymi latamy w grze.
--- Koniec cytatu ---
Akurat o to martwić się nie musisz. Producenci zaczynają od tego :P Oby tylko starczyło sił i kasy na produkcję całej reszty.
Na obecną chwilę zgromadzono
16 100 000 $
Goomich:
--- Cytat: Zgudi w Sierpień 26, 2013, 10:28:57 ---Akurat o to martwić się nie musisz. Producenci zaczynają od tego :P Oby tylko starczyło sił i kasy na produkcję całej reszty.
Na obecną chwilę zgromadzono
16 100 000 $
--- Koniec cytatu ---
W 11 miesięcy zgromadzili 75% tego co potrzebują na dwa lata.
VonBeerpuszken:
Robimy zakłady o to kiedy się ekipa podrze, pooobraża na siebie i na stronie przeczytamy że projekt został porzucony ? :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej