ciekawy komentarz z Kugu jednego z glownych FC Pandemic Legion na temat covenu i tego, co sie w tej chwili dzieje w Esoterii:
2012 C0ven is the modern-day equivalent of their 1938 retard Pollack ancestors that would charge headfirst at Nazi tank battalions with malnourished cavalry. Watch as they get Zyklon-B'd by PL daily like their pigdog Jewish grandfathers in Auschwitz.
oni naprawde wierza, ze Polacy szarzowali na czolgi w 39' Amerykanie jednak nie sa zbyt inteligentni
to mnie akurat nie dziwi, do mnie sie sapał jeden z angoli
to mu dałem wykład, ze gdyby nasi piloci nie uczyli ich jak latać na ich własnych spitfire'ach to do dziś by szprechali po niemiecku i jeszcze troche pocisków w stylu "lacks from elementary school" etc
do tej pory mnie omija ;p
Przykro mi, że już nie mogę aktywnie uczestniczyć w walce z tymi blobującymi lamusami. Liczę na to, że tak jak Unthinkables + Curse + reszta rzucili się na Solarów tak w końcu mniejsi się zjednoczą przeciw szmaciarzom umiejacym tylko latać w bloobie.
Tak to już jest, że jak ktoś zamiast jaj ma 2 rodzynki to ze spuszczonymi gaciami lgnie do wielkiego, spoconego misia będącego tak na prawdę zlepkiem trzęsącej porami kupy. Niestety na tyle wielkiej, żeby zalewać resztę syfem z braku lepszego zajęcia.
Trzymam kciuki za naszych oraz za sprzymierzeńców w tej nierównej walce.
co do blobów shit happens - od dawien dawna tak jest aczkolwiem co do pl to nie jest tak zawsze (wojna o delve zaczynala sie tak, ze wskakiwalo 40-50 rail rookhów vs 150 floty nulli secundy) dopiero potem dolecieli test i reszta cfc
a i tak ich pl łoiło zanim doleciało cfc
wiec nie jest prawdą, ze nie da sie walczyć z blobem ryba, jak sa ludzie ogarnięci i FC z jajami to da sie zrobić wszystko (musisz chyba pamietać co bufu z pbn odpierdalało kiedyś w curse) sami przeciez 2-3x liczniejsze floty analnie gwałciliscie
(aczkolwiek w liczbach moga byc przeklamania (zanim zostany nazwany oszustem historycznym) mam slaba pamiec ;p)