Śmietnisko > Off Topic

Ankieta dla studenta, poświęćcie mi proszę chwilkę

<< < (2/6) > >>

Dux:
Offtop
Ezio, niby Ci ta gra nie podeszła, ale mentalność masz typowego eveowca :P

Colonel:
zbulwersowales sie zamiast zrozumiec co sie do ciebie mowi...lol
zachowanie na poziomie "pacjenta" psychologii a nie "studenta"

wchodzisz tutaj "z dupy" i szukasz aprobaty ?

chlopie, albo badz grzeczny i zrob co sie do ciebie mowi albo "ić stont" w inne miejsca zbierac dane
czy naprawde az tak duzo wymagam?
oczekujesz, ze kazdy tutaj zatanczy na twoja melodyjke..
a poproszony o odrobine profesjonalizmu zachowujesz sie jak "trzynastolatka"

zachowaj sie jak przystalo a nie piszesz, ze nie bedziesz to i tamto to otrzymasz to czego chciales...
Nie zachowasz sie jak przystalo to napiszesz jeszcze post lub dwa na tym forum i porzegnasz sie z nim na zawsze...

[gmod]z powazaniem ![/gmod]

Skeer:
Wpisz w google "tworzenie ankiet", albo inne podobne hasło, wybierz stronę, stwórz ankietę i wstaw tu linka do niej. Wtedy spotkasz się z życzliwością.

Wypisywanie tu w postach odpowiedzi nie jest anonimowe, bo to środowisko się zna całkiem nieźle. I nie służy to obiektywnym wynikom dla Twojej pracy, tylko będzie flejmo- i trollogenne :)

Tim:

--- Cytat: Ezio21 w Wrzesień 24, 2012, 19:40:17 ---Nie używam narzędzi typu google docs bo później dostaję czepki za to, że wszyscy widzą odpowiedzi innych. Nie każdy ma tez excela.

Widzę, że wyraźnie masz w dupie moją osobę, nie wiem dlaczego może miałeś cięższy dzień więc poszukam sobie możliwości gdzie indziej. Nie wciskam się na siłę tam gdzie mnie nie chcą, a czepianie się takich rzeczy dało mi to do zrozumienia.

Nie spotkałem się jeszcze z tak niechęcią co do mojej osoby ale cóż, spodziewałem się, że czasami tak jest. Jeśli chodzi o inne fora to dostałem wiele odzewu dzięki czemu udało mi się skompletować moje przemyślenia. Nie jesteś nikim wyjątkowym dzięki któremu miałbym dokonać przełomu, po prostu chcesz albo mnie wkurzyć albo wyładować na mnie swoje emocje. Proszę bardzo.

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Skoro to student psychologii, to może on tak naprawdę bada, jak szybko jest w stanie w różnych środowiskach wywołać flame'a na forum? E:
Moja siostra studiowała psycho i tam czasem trzeba z ankietami robić różne triki aby zmylić badanego tak żeby się nie dowiedział o co biega.

A tak na serio panie Ezio, to ja nawet panu mogę podlinkować, bo myślałem nad napisaniem maila, ale mi się nie chce/nie mam czasu.
http://www.surveymonkey.com/

Starakopara:
oj oj, jaki ładny emo rage ze strony autora wątku  :D

jeśli tak szybko się denerwujesz to proponuję zmianę tematu pracy na " Wpływ faz księżyca na intelektualny rozwój dorożkarzy w Bangladeszu"

tam nie trzeba ankiet tylko solidnych materiałów źródłowych i bibliografii

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej