Śmietnisko > Off Topic

Ankieta dla studenta, poświęćcie mi proszę chwilkę

<< < (3/6) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Ezio21 w Wrzesień 24, 2012, 18:58:01 ---Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Chciałbym otrzymać odpowiedź od osób, które grają teraz albo grały kiedyś. Przecież na tym forum nie ma samych ludzi,

--- Koniec cytatu ---

No właśnie i jako osoba już nie grająca pytam się czy napisana prze zemnie ankieta jest dla Ciebie wartościowa. Potraktowałeś moje osobiste pytanie (brak czytania, ze zrozumieniem) jako generalną odpowiedź użytkowników tego forum. Reszty nie zamierzam komentować, bo już mi się odechciało marnować czas.

Powodzenia w ankiecie.

Xarthias:
Lol.
A zapytanie włodarzy forum czy można, było? :P

Lt Rook:
Ale wy jesteście niezaostrzone członki.
To przez takich jak Wy ludzie z centrali uciekają, bo o ile dla społeczności EVE i tych co są w około, np. na tej centrali, troll to zjawisko codzienne,
to jeszcze są poza tą grą inni ludzie którzy takich zachowań nie zrozumieją, bo nie muszą, wystraszą się i uciekną.
Na ankietę też trzeba mieć pozwolenie? Czy Ciebie już całkiem po...miziało ?

Dla odmiany dobrze by było aby tym polskim community zajął się psycholog!

Ezio21 nie przejmuj się nimi, zrób ankietę, walnij linka, a potem wisisz nam wszystkim darmową sesję terapeutyczną  :P

https://www.google.pl/search?q=darmowe+ankiety&sugexp=chrome,mod=12&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Doom:

--- Cytat: Xarthias w Wrzesień 25, 2012, 08:10:05 ---Lol.
A zapytanie włodarzy forum czy można, było? :P

--- Koniec cytatu ---
Nie było i dlatego niech sam sobie radzi z naszą bagienną fauną aka trolami

Ezio21:

--- Cytat: Lt Rook w Wrzesień 25, 2012, 08:22:06 ---
Ezio21 nie przejmuj się nimi, zrób ankietę, walnij linka, a potem wisisz nam wszystkim darmową sesję terapeutyczną  :P

https://www.google.pl/search?q=darmowe+ankiety&sugexp=chrome,mod=12&sourceid=chrome&ie=UTF-8

--- Koniec cytatu ---

Witam,

Chciałem żeby ankieta była w pełni anonimowa dlatego nie udostępniałem żadnych linków do darmowych ankiet czy tego typu rzeczy. Tamte gnoje zbierają dane za każdym razem kiedy ktoś robi ankietę i zaraz by ktoś na mnie wystrzelił, że Was szpieguję. Raz już tak było więc uczę się na błędach. Nie wiem o co chodzi z tym wysyłaniem PW czy e-mail, czy niektorzy się boją, że po nickach ich namierzę? Przecież to jest 10 sekund CTRL+C ->PW -> CTRL+V i piszesz dwie minuty. Uznałem, że jest to najprostszy sposób dzięki któremu nie muszę angażować żadnych stron trzecich i jest przejrzysty. Ja mogę oczywiście wynająć jakiegoś informatyka żeby mi zrobił ankietę taką jaką trzeba ale to trochę wygląda jak te cholerne wyskakujące reklamy z sondażami przecież, sam bym tego nie chciał wypełnić ale jeżeli tak wolicie to tak zrobię.

Pomijam już tamtą dyskusję z góry. Nie jestem zły tylko jest mi po prostu przykro, że zostałem zmieszany z błotem bez powodu, żeby było fajnie.

Pozdrawiam

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 24, 2012, 23:00:18 ---No właśnie i jako osoba już nie grająca pytam się czy napisana prze zemnie ankieta jest dla Ciebie wartościowa. Potraktowałeś moje osobiste pytanie (brak czytania, ze zrozumieniem) jako generalną odpowiedź użytkowników tego forum. Reszty nie zamierzam komentować, bo już mi się odechciało marnować czas.

Powodzenia w ankiecie.

--- Koniec cytatu ---

Przepraszam ale czemu traktujesz niezrozumienie twojej wypowiedzi za potraktowanie Cię obraźliwie? Nie zrozumiałem o co mnie pytasz dlatego grzecznie Ci odpisałem, że nie wiem o co chodzi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej