Eve Online > Przedpokój

Witam ,jestem tutaj nowy....

<< < (2/3) > >>

Mikker:
O jezu! Papa Keri LOL!
Opowiadaj co sie stoba stalo :D

Ostanie co slyszalem to "albo rzucam eve albo zona wystawia mi walizki za drzwi" :D

Wrociles?

Deaell Portt:
Hmm widze, ze zlot starych dziadkow. Stain jest jak zwykle piekne o tej porze roku. Jakbys mial problem z gratami to daj znac cos sie wymysli coby ci wywiezc.

Ps. Mikker ty stara ruro !!! xoxoxo .

Mikker:
Nah nie mam nawet klienta.Zobaczylem post papy Kerisso i nie moglem sie powstrzmac zeby sie nie odezwac.

A wpadlem dlatego ze spotkalem  Lo K'Chen w mechwarrior online i zebralo sie na wspominanie :)

Patrze na forum i narazie nie moge sie polapac co i jak (co sie dzieje w swiecie eve) ,centrala jak zwykle nieczytelna i nieprzyjazna dla noobkow i najwyrazniej jeszcze mniej aktywna niz pamietam.

EDIT: Nie spodziewalem sie ze bedziesz jeszcze gral Deaell :D , co tam w stain slychac?:p

Skeer:
Dobra Mikker, nie ściemniaj. Wszyscy wiedzą, że chcesz pograć w eve jak tak jak dziecko pragnie cukierków :)

Reaktywuj bez gadania :D

Mikker:
Nope
W ostatnim moim roku (moze nawet 2-3) aktywnego grania w eve gralem tylko dla znajomych , wykruszyli sie oni , (szczegolnie 2-3 osoby ktore byly moja podpora  :) ) wykruszylem sie i ja.Probowalem wrocic ale to nie to samo :)

Zostalo mi zerkanie od czasu do czasu i wspominanie.Bylo fajnie ale sie skonczylo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej