Eve Online > Przedpokój

Witam ,jestem tutaj nowy....

<< < (3/3)

mpp:

--- Cytat: Mikker w Październik 04, 2012, 19:16:24 ---Nope
W ostatnim moim roku (moze nawet 2-3) aktywnego grania w eve gralem tylko dla znajomych , wykruszyli sie oni , (szczegolnie 2-3 osoby ktore byly moja podpora  :) ) wykruszylem sie i ja.Probowalem wrocic ale to nie to samo :)

Zostalo mi zerkanie od czasu do czasu i wspominanie.Bylo fajnie ale sie skonczylo.

--- Koniec cytatu ---

Po prostu upierdolili ci dopływ marchewki w płynie na ojomie...
(klątwa bufu... hehehe) nie pierdol tylko doppel hertz i jazda pbn ożywiać

Deaell Portt:

--- Cytat: Mikker w Październik 04, 2012, 19:16:24 ---Nope
W ostatnim moim roku (moze nawet 2-3) aktywnego grania w eve gralem tylko dla znajomych , wykruszyli sie oni , (szczegolnie 2-3 osoby ktore byly moja podpora  :) ) wykruszylem sie i ja.Probowalem wrocic ale to nie to samo :)

Zostalo mi zerkanie od czasu do czasu i wspominanie.Bylo fajnie ale sie skonczylo.

--- Koniec cytatu ---
W Stain jak zwykle ciekawie Mikker. C0ven romka stworzy to sie wejdzie i cos ubije. Altami narazie molestuje gornikow w empire. No i moglbys sie zalogowac i napisac maile do poniektorych ludzi bo cie namietnie szukaja (zeebo).  Co do ludzi to wszyscy sa do zastapienia. Tak wiem, ze to przykre stwierdzenie, ale tak samo jest w RL. Ja wciaz znajduje nowe rzeczy w tej grze. Ostatnio to bylo wh, a teraz po 9 miesiecznej przerwie mam inne pomysly, ktore bede realizowal. Tobie sie znudzilo i sie nie chce tak to juz bywa jak sie jest stara rura :p .   

ZharV:

O jej, takie grupy starych pierdzieli i to z czasów OOO w Stain to już dawno nie widziałem.
Gra ma największą zaletę, tzn. taką, że jak się chce to ciągle można w niej znaleźć miejsce dla siebie ...

Polecam. Wystarczy zejść trochę na ziemię, przytemperować ambicję i e-penka, dołączyć gdzie trzeba, wejść na TSa i jazda :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej