Eve Online > Faction Night

Gallente Faction Night

<< < (14/32) > >>

Teretalu:
No wybacz nie rozumiem paru rzeczy tu miedzy innymi tego, że lecąc blaster shipami trzymasz się na range, czy reszta gdy słyszała komendy "fc" na TSie nie reagowała, że feilujecie i szliście jak świnie w zakładach mięsnych na rzeź?

Lt Rook:
hidden, wrzuć bitke tu http://dog-net.org/brdoc/ i posortuj strony, ciekaw jestem

FITTIpalti:
W tym Outbrejku znaleźliście już głównego bossa EVE ? Musi wam być przykro że jak go przejdziecie zobaczycie napisy końcowe EVKi  :P

FN:

--- Cytat: hidden Q w Wrzesień 25, 2012, 23:50:25 ---yoł!

Na chwilę obecną tabelka floty nie wygląda aż tak źle :) jednakże od ilości zebranych osób zależeć będzie konstrukcja setupu floty. Dość dużo ludzi deklaruje chęci udziału w impreze z pokładu drogich zabawek jak np Vindykator. Bardzo mnie to cieszy i dołożę wszelkich starań - jako FC i organizator, aby wykorzystać taki potencjał. Niestety przy aktualnej liczbie osób 30+ nawet z tymi vindykami marne będą nasze szanse na równa i wygrana walke z przeciwnikiem, który na pewno stawi się na gridzie w pełnym rynsztunku. Pozostaje mi namawiać was bardzo gorąco do udziału w imprezie i liczyć że przybędziecie tłumnie :)

Najbardziej pożądane statki do floty na chwilę obecna to
- oneirosy
- dominiksy RR
- Heavy DPS
- protki

im więcej ludzi przybędzie im więcej logistyków zbierzemy tym większy będzie margines błędu  :)

p.s do pilotów drogich zabawek - obserwujcie tabelkę floty i dobrze się zastanówcie czy stać was na to. Chciałbym czuć się swobodnie przy prowadzeniu floty, więc jeśli ktoś ma później jęczeć ze fail, niech się zastanowi teraz a nie po fakcie.

p.s2 jutro planuje spotkanie na TSie o godzinie 21.00 pl, dla ludzi chcących wspomóc organizacje eventu zarówno od strony militarno-taktycznej jak i czysto organizacyjnej. Jeśli np ktoś chce wiedzieć z kim zawalczymy i w jaki sposób to zapraszam do dyskusji. Nie ma co ukrywać, że przydało by sie wsparcie w postaci zapasowych FC, oficerów, target callerów, scoutów itp itd. Adres TS podany będzie na kanale metropolish.

o/

--- Koniec cytatu ---

wszystko bylo jasne wiec ? normalnie taka duza flote obsluguje sztab ludzi my w duzej mierze polecielismy na zywiol jedyna spojnosc to rasa

--- Cytat: Teretalu w Październik 01, 2012, 13:56:01 ---No wybacz nie rozumiem paru rzeczy tu miedzy innymi tego, że lecąc blaster shipami trzymasz się na range, czy reszta gdy słyszała komendy "fc" na TSie nie reagowała, że feilujecie i szliście jak świnie w zakładach mięsnych na rzeź?

--- Koniec cytatu ---

to czysta teoria only...ich vindyk ktory padl mial 2x TSwego weba czyli mieli 6 lacznie bo 3 vindyki posiadali + te weby z 2 bhaali o neutach nie wspominajac, gddony mialy hardnery ter/kin na dodatek paintery zeby morosy lepiej dmg pakowaly jak wsypali sie przez cyno w chwile ukrecili kark tej flocie czyli vindy (ja spadlem w jakies 5-6 sekund jeszcze z jammem na ryju) legion z cyno byl jakies 30km ode mnie czyli reszta +/- te 5km , kalerzy spadli jako jedni z pierwszych (tu sie mozna zastanawiac czemu ale pewnie temu ze siedzieli w vindykach) i generalnie byly 2 opcje : jak wszystko wleci przez cyno to przeskoczyc do abune i spierdalac po stacjach albo zawalczyc ofc ta pierwsza nie wchodzila w gre bo to byl event 4fun troche gapiostwa bylo ten 1 cykl na cieplym mwd mozna bylo podbic ale ich kontr skald byl na tyle efektywny ze pewno bysmy wjebali 2x wieksza flote, ja wiem ze to teraz jest w modzie - ale oni maja wiecej logistykow, ale oni maja capitale ale ich wogole jest w chuj wiecej albo hmm jednak nie zawalcze bo jeszcze 2 wtopy w tym miechu i mnie wywala z...tak zajebistej virtualnej korporacji i nie bede sie mial gdzie dowartosciowac ;D - my sie nie wachalismy przez sekunde czy zawalczyc czy uciekac. (zapomnialem dodac ze nasze logi zostaly WYalfione przez machy boxow)

--- Cytat: Teretalu w Październik 01, 2012, 13:29:31 --- niestety Twoje liczby corpowe nie pozwalają złożyć Ci floty większej niż 10 ludzi

--- Koniec cytatu ---

lol wy 10 ludzi to chyba w swieta widzicie

Lt Rook:

--- Cytat: FITTIpalti w Październik 01, 2012, 15:09:42 ---W tym Outbrejku znaleźliście już głównego bossa EVE ? Musi wam być przykro że jak go przejdziecie zobaczycie napisy końcowe EVKi  :P

--- Koniec cytatu ---

Wypowiedzi memberów 0utbreak są ich osobistymi przemyśleniami (lub ich brakiem), nie zaś ogólnym stanowiskiem korpa w danej sprawie, chyba że zaznaczono inaczej.

Więc jak Teretrolu piszczy że ktoś wdupił flote to proszę mi w to korpa nie mieszać, dziękuję.  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej