Eve Online > Faction Night

Gallente Faction Night

<< < (13/32) > >>

Teretalu:

--- Cytat: hidden qq w Październik 01, 2012, 00:35:05 ---coś popiepszyłem z mailem i musiałem nowe konto założyć ;(

Tobie za tak głupi komentarz należy sie nagroda... :) byłeś z nami? nie? to po co komentujesz? a jak byleś to widziałeś co się działo. Jeśli uważasz, że wysilam się tylko po to by wdupić gdy ty w miedzy czasie nie robisz nic to SSIJ pęto tym outbrejkom... jo

Jeśli ktoś uważa ze eventowa flota w liczbie 70 osób nie grających ze sobą na co dzień jest PRO i z palcem w dupie pokona ekipy takie jak spotkaliśmy to no comment... może było by lepiej gdyby takie mądre głowy, które teraz komentują poleciały z nami... lub zaangażowały się w prowadzenie floty.

Batlle raport pojawi sie niebawem. Teraz parę słów na szybko. Nie prosiłem ludzi o Vindykatory i lotniska. Fakt, że tak owe pojawiły sie w ogromnej liczbie jest powodem do dumy dla mnie jako organizatora. Pokazuje też jak bardzo ludzie pragną takich eventów. Jedynym żalem jest fakt chaotycznego działania naszej floty co poniekąd wynika z specyfikacji tej rasy (short optimal range). Oczywiście mogło być lepiej... zawsze może być, ale my nie lecimy wygrać EVE, lecimy sie dobrze bawić. Jak ktoś źle się bawił to następnym razem nie przyleci... proste.

Jestem niezmierne wdzięczny ludziom za przybycie na event. Wielkie dzięki! Pokazaliście klasę! Jesteście super i oby tak dalej!

--- Koniec cytatu ---

Co Ty wiesz piszczku o tej grze? No nie no sorry wybacz wiesz jak konkretnie wtopić flote shipów za 1b  ;D niestety Twoje liczby corpowe nie pozwalają złożyć Ci floty większej niż 10 ludzi i postanowiłeś zabłysnąć robiąc event rotfl ale nie wiem czy widzisz, że wtopiłeś całą flotę rotfl i jeżeli czujesz się mega tylko jedynym faktem ze miałeś więcej niż 10 ludzi we flocie no to fakt jest czym się szczycić bo przecież to nowość for ya

P.S.

Doszkol się może przed następnym eventem, żebyście robili jakiś dmg

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/1400mm_Howitzer_Artillery_II

Doom:
Teretrolu że się tak wypowiem w języku który zrozumiesz. Nie byleś, nie bawiłeś się, oraz najwyreaźniej nie rozumiesz ducha imprezy to wypierdalaj ze swoimi z dupy przemyśleniami z tego tematu na forum swojego ally / corpa.

Pol Kent:
I tym to sposobem, topic jak wszystkie inne, kończy jako gówniany flame...  :-[

Doom:
Jeszcze nie. Ale ponieważ cierpliwość mi się skończyła, a w pracy mam podły dzień to ktoś może oberwać jak jeszcze raz spróbuje ciągnąć topick w złym kierunku

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Październik 01, 2012, 13:45:32 ---nie rozumiesz ducha imprezy

--- Koniec cytatu ---

Duch duchem, ale vindyki to się albo wrzuca na punkt poprzez cyno albo ściąga flotę przeciwnika na 0 tak jak to robią Rooksi. Latanie od bramy do bramy czymś tak powolnym i pozbawionym jakiegokolwiek zasięgu skończyć się mogło tylko w jeden sposób. Geje maja fajne statki które można zrobić na dual prop, mają talosy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej