Eve Online > Faction Night

Gallente Faction Night

<< < (5/32) > >>

Nitefish:

--- Cytat: BatonPrincePolo w Wrzesień 27, 2012, 00:27:26 ---Mnie to interesuje, dlaczego panowie starej daty generalnie nie chcą brać w tej imprezie udziału. Patrząc na tabelkę aż dziwi brak znakomitości choćby takiej jak Sokole Oko. Czy możecie mi wyjaśnić jak to jest że z 1 strony lansujecie się na tym forum do granic możliwości, piszecie długie posty rekrutacyjne do swoich korpów a z boku wygląda to tak jakbyście byli zwykłymi robakami, których nie stać na jakikolwiek akt męstwa?

pozdrawiam wszystkich i witam w mym 1 poście. Ahoy!

--- Koniec cytatu ---

A nie wpadłeś na to, że komuś może nie pasować termin, może mieć inne plany, ...etc? Skoro dla Ciebie występ w Gallente Faction Night jest aktem męstwa to właśnie masz okazję stać się mężczyzną :)

Dux:

--- Cytat: BatonPrincePolo w Wrzesień 27, 2012, 00:27:26 ---Mnie to interesuje, dlaczego panowie starej daty generalnie nie chcą brać w tej imprezie udziału. Patrząc na tabelkę aż dziwi brak znakomitości choćby takiej jak Sokole Oko. Czy możecie mi wyjaśnić jak to jest że z 1 strony lansujecie się na tym forum do granic możliwości, piszecie długie posty rekrutacyjne do swoich korpów a z boku wygląda to tak jakbyście byli zwykłymi robakami, których nie stać na jakikolwiek akt męstwa?

--- Koniec cytatu ---

Może nie jestem aż tak starej daty i chętnie bym poleciał, ale ... nie mam czym. Nie bawiłem sie nigdy w gejowe statki, z skili do hybryd to mam smalloowe na I, bo jako jeszcze noob totalny pomyliłem książki :P
Do dociągnięcia kruza na V brakło czasu (byłby dodatkowy logistyk). Z amarami jeszcze gorzej, więc też nie leciałem. Caldari FN wypadło, jak sobie przerwę od gry robiłem.
Jak przyjdzie pora na matarów a gra mi się wcześniej z jakiś powodów nie znudzi (albo jej CCP swoimi nowymi pomysłami nie rozłoży) to jak najbardziej polecę 8)

BatonPrincePolo:
Nietish hmm a kiedy by ci słonko pasowało? zapytaj może te 40+ osób dostosuje się do ciebie.  :)
tak samo pytanie do innych "wyjadaczy"

Nitefish:
Wpisz sie na listę skoro masz takie parcie zamiast wciskać jakieś pierdoły o robakach na forum ;)

hidden Q:
no dobra dobra nie trolować mi tutaj i nie kłócić się. komentarz nowego użytkownika forum aczkolwiek słuszny niechaj nie prowadzi nas do pogłębiania podziałów. poradzimy sobie z tym co mamy i nie jest zle.

ZAPRASZAJCIE swoich znajomych polaków z korpów, bierzcie stateczki i jazda lecimy coś zabic.

p.s
w przyszłym roku event i wszystkie jego 4 edycje odbędą się w null :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej