Eve Online > Faction Night

Gallente Faction Night

<< < (4/32) > >>

Kharim:
Może jednak się pojawię.

Crux:
Dps na blasterach, tak?

hidden Q:

--- Cytat: Crux w Wrzesień 26, 2012, 18:44:15 ---Dps na blasterach, tak?

--- Koniec cytatu ---

Ustalimy to dziś na dyskusji dlatego jeszcze nie podałem przykładowych fitów. Stawiam na blastery, buffor armor tank, i długie scramble, punkty, weby - bonus z lokiego, ale chcę to przedyskutować pod kątem przewidywanego setupu przeciwnika.

dyskusja o 21.30 pl time dziś pytać na kanale!

BatonPrincePolo:
Mnie to interesuje, dlaczego panowie starej daty generalnie nie chcą brać w tej imprezie udziału. Patrząc na tabelkę aż dziwi brak znakomitości choćby takiej jak Sokole Oko. Czy możecie mi wyjaśnić jak to jest że z 1 strony lansujecie się na tym forum do granic możliwości, piszecie długie posty rekrutacyjne do swoich korpów a z boku wygląda to tak jakbyście byli zwykłymi robakami, których nie stać na jakikolwiek akt męstwa?

pozdrawiam wszystkich i witam w mym 1 poście. Ahoy!

hidden Q:

Jesteśmy po zebraniu, wraz z paroma osobami przedyskutowaliśmy dostępne opcje i mamy parę scenariuszy. Jaki setup dokładnie wybierzemy zależy OD LICZB!

1 scenariusz - jeżeli uzbieramy 60+ osób można podzielić flotę na 3 skrzydla /logi /close range dps+tackle/ long range talos
2 scenariusz - jeżeli nie uzbieramy takich liczb zostajemy przy konwencji logi + close dps

To tak w skrócie bo po takiej burzy mózgów muszę się przespać z tymi myślami. Bez względu na scenariusz najważniejsze we flocie będą jak zawsze logistyki. Dodatkowym elementem zaskoczenie będzie E-war w postaci dampów lub td. Konkrety pojawia się w tabelce najpóźniej w piątek wieczorem. Również przykładowe fity na najważniejsze statki będą gotowe na piątek. Dlatego jeśli ktoś na serio podchodzi do wytycznych FC to bardzo proszę wstrzymać się do piątku w oczekiwaniu na konkretne info co do floty.

--- Cytat: BatonPrincePolo w Wrzesień 27, 2012, 00:27:26 ---Mnie to interesuje, dlaczego panowie starej daty generalnie nie chcą brać w tej imprezie udziału. Patrząc na tabelkę aż dziwi brak znakomitości choćby takiej jak Sokole Oko. Czy możecie mi wyjaśnić jak to jest że z 1 strony lansujecie się na tym forum do granic możliwości, piszecie długie posty rekrutacyjne do swoich korpów a z boku wygląda to tak jakbyście byli zwykłymi robakami, których nie stać na jakikolwiek akt męstwa?

pozdrawiam wszystkich i witam w mym 1 poście. Ahoy!

--- Koniec cytatu ---

Bardzo słuszna uwaga! Mnie też to bardzo zastanawia dlaczego na event nie wpisują się osoby które na tym forum udzielają sie najbardziej.

Trąbi się o fatalnej kondycji polish community a gdy pojawia się okazja ludzie od niej uciekają :D

Taki event zdarza sie rzadko, taki event nie gryzie i nie zobowiązuje. Nie będę truł wam o jedności narodowej bo nie o to mi chodzi. Chodzi o dobra wspólna zabawę! Miejcie tą świadomość, że wasze wyskilowane chary mogą nam bardzo pomóc.

wpisujcie się do tabeli i przybywajcie !
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au2DAxUfjkWedEFLWjdESW9EdU10Qm8tQk5tR3d3Mnc#gid=0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej