Eve Online > Faction Night
Gallente Faction Night
MrMaaX:
w EVE jak i w każdej grze chodzi o to żeby się dobrze bawić niezależnie od tego czym się kto zajmuje, jeżeli nie bawisz się dobrze to przegrałeś.
hidden Q:
omg! On Sra gratuluje trolla. Nie wiem co chciałeś nam powiedzieć... nie wiem też czy czytałeś ten topic zanim napisałeś swój elaborat. W zasadzie to nie powinienem Ci nawet odpisywać, ale zaciekawił mnie fragment o BSI. ISK farmerzy? tam nikt oprócz PC5 nie miał prawdziwych isków na wallecie? a może chodzi ci o ten okradziony korp hangar, po którym to zdarzeniu wszystkie "szychy" zniknęły bez śladu? jeśli ci o to chodzi to znaczy, że latałeś w BSI i pewnie cie znam :)
Kharim:
Zdrada, targowica! HiddenQ sprzedał flotę za grube B, w 30 sekundzie bitki było słychać strzały! Konspiracja kerbirskich awoxerów przejmuje stery nad polskim community. Nie mogę spać, bo trzymam cyno!
Cudowny post On Sra zastąpi mi fakt i super express na długie miesiące- takiej sterty debilizmu zawartej w jednym bloku tekstu dawno nie widziałem.
Nie ma się co przejmować tym "troll wannabe" i czas powoli szykować statki na Minmatar FN!
p.s. Hidden, nigdy nie wybaczę Ci wtopy mojego Brutixa, nigdy :)
SokoleOko:
--- Cytat: Kharim w Październik 17, 2012, 10:54:29 ---Nie mogę spać, bo trzymam cyno!
--- Koniec cytatu ---
Tekst kwartału :)
DrackUll:
Sprzedaliśmy event za 500mln ISKów, podzieliliśmy się po równo . Kupiłem sobie drejka z fitem, którym farmie misjie lvl 3 w hi seku jak na prawdziwego isk farmera przystało....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej