Eve Online > Faction Night
Gallente Faction Night
Gaunt:
tak czytam czytam sobie nie chce mi się wierzyć a tu Robekpl nagle pada ksywka i hops :-D
z tym Robkiem to poszalałeś, ale pomyliłeś się bo on jest przygłupem po prostu.
(nie wiem czy ktokolwiek może go lubić).
Natomiast co Hidden niby miałby z tego mieć?
pieniądze?ROFL to chyba fail FC zapłaciłby mu za namiary na flotę, albo byłyby to ochłapy.
Wydaje mi się, że w grę wchodziło raczej coś w stylu zwykłego cynku typu "polacy jutro lecą wypas flotką, zaczaimy się (tutaj wkleić przygłupawy śmiech)"
Dagund:
w sumie ok, tylko jaki hidden miałby w tym wszystkim cel? Straty poszły w miliardy ale jeśli hidden należy do tajemniczej szajki isk farmerów to ordynarnie rzecz ujmując sra iskami i te kilka miliardów to pryszcz. Ons Ra jak możesz to przedstaw nam swoja wizję motywów które kierowały Hiddenem bo ja ich nie jestem w stanie dostrzec.
--- Cytat: Andrzej w Październik 16, 2012, 16:14:52 ---Tak szczerze ?
Postawiłem tezę, że flota poszła na planowy odstrzał 5 min po akcji.
Ci z którymi mam kontakt na Tsie słyszeli moją opinię na ten temat, mój wtopiony megas sie zapłacił w tej potyczce
--- Koniec cytatu ---
Stara zasada EVE mówi że na pvp latasz tym na co Cię stać. Widać iski dla Ciebie to nie problem i stać Cię na takie wypaśne stateczki.
Może mi coś umknęło ale czy Hidden sugerował wam takie a nie inne fity i statki bo jak nie to wtopiliście na swój własny rachunek
Dux:
--- Cytat: Ons Ra w Październik 16, 2012, 16:03:09 ---Ale właśnie takie zdarzenie miało miejsce w niedzielny wieczór (czasu polskiego) – 30 września 2012.
Otóż z informacji jakie otrzymałam, wdupiono flotę na bardzo grube B, składającą się z zupełnie przypadkowych pilotów zebranych pod jednym sztandarem. Sami sprawdźcie:
http://sotf.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=14755549
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za info i linka. Bez tego do dziś nie wiedzielibyśmy, że taki event przed paru tygodniami miał miejsce ;D
FN:
--- Cytat: Ons Ra w Październik 16, 2012, 16:03:09 ---Witam wszystkich(...)
--- Koniec cytatu ---
rozumiem że zły dotyk młotkiem w jakiś sposób uniemożliwia Ci rozmowę mainem..jakie to typowe w dzisiejszych czasach
Tloluvin:
--- Cytat: Ons Ra w Październik 16, 2012, 16:03:09 ---wdupiono flotę na bardzo grube B
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Ons Ra w Październik 16, 2012, 16:03:09 ---W dzisiejszym EVE trzeba się trochę napracować aby zabić z zaskoczenia 8 Vindykatorów, 2 Thanatosy i jeszcze parę innych drogich celi.
--- Koniec cytatu ---
Po przeczytaniu tego stwierdzilem ze mam zagwozdke. Bo skoro pvp to isk vs isk to w takim razie kim jest kerbir ???
--- Cytat: Ons Ra w Październik 16, 2012, 16:03:09 ---EVE nie jest grą lecz programem komputerowym, który ludzie postrzegają jako grę.
--- Koniec cytatu ---
Znaczy tylko planszowki sa grami, a gry komputerowe sa programami komputerowymi postrzeganymi jako gry? No ale jezeli tak to dotyczy to tak samo EVE jak dowolnej innej 'gry' komputerowej
--- Cytat: Ons Ra w Październik 16, 2012, 16:03:09 ---A nawet jeżeli jest grą, to oferuje dużo negatywnych emocji.
--- Koniec cytatu ---
Chcesz zobaczyc duzo negatywnych emocji? Odpal sapera na najwyzszym poziomie trudnosci :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej