Eve Online > Faction Night

Gallente Faction Night

<< < (25/32) > >>

Teretalu:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 03, 2012, 11:10:15 ---Skoro już wywołałeś mnie do tablicy....

Skoro dla Ciebie fun jest zdechnąć to gratuluję dobrej zabawy. W sumie, dzięki osobom z takim podejściem, ja mam fun w tej grze ;)

Kocham te teksty o e-peenach. Przecież to oczywiste, że najbardziej e-peeniarskie corpy/alianse spinają się w tej grze jakby pracowali na etacie, a każdy fail jest roznoszony na glanach. W dodatku na TSie panuje tam wojskowa dyscyplina, każdy komunikat potwierdzany jest słowem "roger that, FC", a przed bitką chóralnie śpiewamy "Bogurodzicę". Jeśli przegramy, dostajemy emo, przed 3 dni się nie logujemy, zamykając się w łazience przy zgaszonym świetle i próbujemy się pociąć.

No, ale na szczęście Ty miałeś fun :)

--- Koniec cytatu ---

Muszę przyznać, że to Ci się udało :) +1 ;) osobiście próbuję nauczyć chłopaków u Nas Rotę śpiewać, może mi się uda ;)

Punct:
drama z powodu nie swojego walletu... chyba ktoś jest tu zły że Prince of Metropolis  :D przekonał aż tylu pilotów do polatania i gotowych aż tyle wdupić.  A kiedy następny event - miał być taki na S! :). Pewno liczby w Pro flotach cieniutkie...

Theronth:

--- Cytat: Doom w Październik 03, 2012, 15:48:02 ---Oni nie potrafią zrozumieć tej koncepcji (albo podobno dostaną buta z korpa za wtopę) żeby Ci pomogli. Poza tym nie zapominajmy o wersji oficjalnej (mnie to nie bawi), która pięknie maskuje stan faktyczny (jestem kutwa i / lub wygodnie mi pyskować na forum zamiast ruszyć cztery litery i pomóc)

--- Koniec cytatu ---
Mnie FN nie bawi, bo nie widzę sensu walczyć skoro nie można wygrać. Jednak nie wrzucaj mnie proszę do jednego worka z trollami i nerdami, którzy srają wam, za przeproszeniem w czapkę.

hidden Q:

--- Cytat: Theronth w Październik 06, 2012, 00:44:04 ---Mnie FN nie bawi, bo nie widzę sensu walczyć skoro nie można wygrać. Jednak nie wrzucaj mnie proszę do jednego worka z trollami i nerdami, którzy srają wam, za przeproszeniem w czapkę.

--- Koniec cytatu ---

na Amarr FN udało sie wygrac i to z nie byle kim i mimo bałaganu w fcowaniu :)

>>> GDZIE JEST FILMIK Z GFN ???

myślę, że przydała by się nam wszystkim pamiątka po tak chwalebnej wtopie :)

Andrzej:
obiecany filmik
http://www.youtube.com/watch?v=DG1x_XRn27o&feature=youtu.be

dzięki chęciom Woby Kansene

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej