Eve Online > Faction Night
Gallente Faction Night
hidden Q:
a nakręcił ktoś jakiś filmik??? bo chętnie bym zobaczył :)
Bamsey Amraa:
Od nas nagrywał zdaje się Wooby Kansene (notabene moim zdaniem najspokojniejszy i najbardziej rzeczowy samozwańczy target caller tej wyprawy ) całą walkę ale zajmie mu trochę czasu obróbka tego więc musisz uzbroić się w cierpliwość.
Moje osobiste odczucia..... następnym razem wybierzmy się w 72 Assalut frytki bedzie napewno ciekawie :-)
Emtecpl:
to ilu przetrwało 10? - powinieneś hiden wymienić ich - i odznaczyć medalem szczęściarza
Chupacabra:
--- Cytat: Emtecpl w Październik 02, 2012, 18:44:52 ---to ilu przetrwało 10? - powinieneś hiden wymienić ich - i odznaczyć medalem szczęściarza
--- Koniec cytatu ---
Nie wymieniaj, bo to wstyd wrócić z takiej bitki w statku, nie wszystkim dopisało szczęście, i nie wszyscy zdechli, niektórzy będę się rehabilitować następnym razem :) Ja np musiałem aż się prosić o uwolnienie mnie od statku :)
Lecieliśmy w innych celach niż nabicie sobie mega e-pena, Ci co polecieli pokazali, że go i tak już mają, bo stawili się ponad podziałami. Lecieliśmy zabawić się, a nie wygrać Eve, Sokole! Kurdwa to jest gra, to jest fun, nikt z obecnych tam nie miał zamiaru stroić monitora, żeby kolory były naprawdę realne, nikt nie polerował pikseli, nikt kurwa nie posprzątał biurka z tej okazji, nie wykąpał kota, ani psa, bo lecieliśmy dla zabawy i funu, i nikt nie mówił że mamy być PRO.
Osobiście wolę zdechnąć w dobrym towarzystwie, co mi się udało, za co dziękuję Panowie, niż rozwalić 10 razy większą flotę z bucami co im sie epeny nie mieszczą w kapsułach
SnowMiracle:
--- Cytat: Chupacabra w Październik 02, 2012, 21:01:18 ---(...)
Osobiście wolę zdechnąć w dobrym towarzystwie, co mi się udało, za co dziękuję Panowie, niż rozwalić 10 razy większą flotę z bucami co im sie epeny nie mieszczą w kapsułach
--- Koniec cytatu ---
O to, to, to. Pewnie dlatego mi nawet kapsuła się nie ostała. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej