Śmietnisko > Off Topic

Nie żyje Neil Armstrong

<< < (4/4)

Havk:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 27, 2012, 15:45:11 ---(...)
Neil Armstrong jest nieśmiertelny, miał szczęście zapisać sie w kartach historii wyczynem którego ludzkość nie zapomni.
A w domu uczyli mnie że o zmarłych dobrze albo wcale, takie żarty są po prostu niesmaczne..

--- Koniec cytatu ---
Miał szczęście że zostanie zapamiętany bo brał udział w niecodziennym wydarzeniu. Prawdziwe uznanie należy się jednak tym, którzy wymyślili, zbudowali i zaplanowali cały lot.

SokoleOko:

--- Cytat: Havk w Sierpień 28, 2012, 00:44:42 ---Prawdziwe uznanie należy się jednak tym, którzy wymyślili, zbudowali i zaplanowali cały lot.

--- Koniec cytatu ---

Czyli SS-Sturmbannfuhrerowi von Braunowi? ;)

ManganMan:

--- Cytat: Khobba w Sierpień 27, 2012, 15:15:59 ---Słuchaj, po N. Armstrongu chętniej wystawiłbym świeczkę w oknie (albo statusie na facebooku) niż po "JP2", jego śmierć to przypomnienie o końcu pewnej pięknej epoki w dziejach ludzkości, gdzie idealizm i rywalizacja (niekoniecznie z właściwych pobudek) doprowadziły do niesamowitego osiągnięcia technologicznego - ci ludzie naprawdę, do cholery, stali na innym globie i można było wierzyć, że wkraczamy w nowy wiek odkryć. To wszystko się skończyło jeszcze zanim się urodziłem i nie miałem nigdy szansy doświadczyć dreszczu bycia częścią gatunku, który osiąga tak wspaniałe rzeczy.

Ogólna znieczulica wywołana codziennym obcowaniem osobiście, telefonicznie, przez mass media i przez internet z nieprawdopodobnymi debilami powoduje, że nie jestem w stanie opisać swoich prawdziwych uczuć w związku z tym na forum internetowym, zostają mi głupie żarty i opadające ręce.

--- Koniec cytatu ---

<klaszcze>
Tak samo wraz z Jurijem Gagarinem.

BTW, też ;) (wraz z myślą o Armstrongu) do Księżyca.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej