Śmietnisko > Off Topic

Nie żyje Neil Armstrong

<< < (3/4) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Khobba w Sierpień 27, 2012, 15:15:59 ---Słuchaj, po N. Armstrongu chętniej wystawiłbym świeczkę w oknie (albo statusie na facebooku) niż po "JP2", jego śmierć to przypomnienie o końcu pewnej pięknej epoki w dziejach ludzkości, gdzie idealizm i rywalizacja (niekoniecznie z właściwych pobudek) doprowadziły do niesamowitego osiągnięcia technologicznego - ci ludzie naprawdę, do cholery, stali na innym globie i można było wierzyć, że wkraczamy w nowy wiek odkryć. To wszystko się skończyło jeszcze zanim się urodziłem i nie miałem nigdy szansy doświadczyć dreszczu bycia częścią gatunku, który osiąga tak wspaniałe rzeczy.

--- Koniec cytatu ---

Prawdopodobnie post kwartału albo i półrocza na tym forum.

GlassCutter:
Wybacz ale gadasz od rzeczy

--- Cytat: Khobba w Sierpień 27, 2012, 15:15:59 ---pewnej pięknej epoki w dziejach ludzkości, gdzie idealizm i rywalizacja (niekoniecznie z właściwych pobudek) doprowadziły do niesamowitego osiągnięcia technologicznego

--- Koniec cytatu ---
Idąc tym tropem 2 Wojna Światowa również pchnęła technikę mocno do przodu.

Neil Armstrong jest nieśmiertelny, miał szczęście zapisać sie w kartach historii wyczynem którego ludzkość nie zapomni.
A w domu uczyli mnie że o zmarłych dobrze albo wcale, takie żarty są po prostu niesmaczne..

Jabolex:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 27, 2012, 15:45:11 ---A w domu uczyli mnie że o zmarłych dobrze albo wcale, takie żarty są po prostu niesmaczne..

--- Koniec cytatu ---

Bo wiedzieli/pamiętali że źle powiedzieć o co poniektórych zmarłych bardzo źle się kończyło.
Lepiej było nic nie mówić.
Nauka nie bierze się z niczego...

Pozdrawiam
JM

GlassCutter:

--- Cytat: Jabolex w Sierpień 27, 2012, 17:00:07 ---Bo wiedzieli/pamiętali że źle powiedzieć o co poniektórych zmarłych bardzo źle się kończyło.
Lepiej było nic nie mówić.
Nauka nie bierze się z niczego...

Pozdrawiam
JM

--- Koniec cytatu ---

Pisałem to w kontekście żartów powtarzanych za internetowymi serwisami publikującymi każdy chłam jak leci. Co Ty tam sobie interpretujesz to już nie moja sprawa :)

Starakopara:
a ja  ;) księżycowi, tak jak prosiła jego rodzina  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej