Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (120/121) > >>

MGGG:
ktos testowal te nowe repki armorowe na paste?

VonBeerpuszken:

--- Cytat: MGGG w Luty 20, 2013, 11:32:10 ---ktos testowal te nowe repki armorowe na paste?

--- Koniec cytatu ---
Wczoraj była dostępna tylko jedna medium w Jita za 110 mln, więc chyba nie było takiego desperata  ;D
W Amarr nie było nawet sztuki, BP też nie.
BP widziałem jedno, na small repke za 500 mln  :-X

Theronth:

--- Cytat: Phobeus w Luty 20, 2013, 11:24:40 ---To jeszcze nic, kiedyś tengu latał tyłem :P wyczyść cache i powinno pomóc, jak nie pomoże to załatają na dniach

--- Koniec cytatu ---
Wszystkiie T3 latały tyłem, nawet jednego protka odwarpowaliśmy ze stacji w 6vdt bo myślał, że leci w stacje.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Theronth w Luty 20, 2013, 12:13:46 ---Wszystkiie T3 latały tyłem, nawet jednego protka odwarpowaliśmy ze stacji w 6vdt bo myślał, że leci w stacje.

--- Koniec cytatu ---
Aj tam... nikt nie zrozumiał po prostu intencji konstruktorów. Jako statek pochodzący od tajemniczych Sleeperów z założenia miał mylić przeciwnika kierunkiem lotu  :P
A wszyscy zamiast nauczyć sie nowego sposobu latania zgłosili to jako wadę konstrukcyjną  :P

Doom:
Ja tam uważam że poprostu ktoś w CCP próbował ninja przemycić zasady lotu w przestrzeni. To latanie tyłem to nic innego co wytracanie przyśpieszenia w celu zmiany kierunku lotu :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej