Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Centurion:
Bo ten skrót ("c") się wyłącza nie w ustawieniach skanera tylko poprzez pasek z komendami (tam gdzie masz jump, align, orbit itd...) :P (nie pamiętam dokładnie - trzeba kliknąć w opcje na tym pasku i tam gdzieś jest checkbox odpowiedzialny za ten zjebany skrót)
GlassCutter:
To po cholerę jest ta opcja przy skanerze? Wyjebałem skrót klawiszowy, szkoda nerwów. Przydatne to jest tylko przy decloaku na bramie, a na te okazje to można w skanerze włączyć, albo jak Centurion pisze.
Theronth:
Wczoraj wydokowałem Legionem. Jedyne co było widać, to Propulsion Subsystem, reszta była niewidzialna.
Doom:
A próbowaliście czyszczenia catche klientów?
Po przed ostanim patchu mało pierdolca nie dostałem bo mimo wyłączenia skrótu (5 minut po tym jak się pojawił na moim kliencie), przy każdym undocku musiałem na nowo odkliknąć w pasku zaznaczonych tą opcję bo cholersto nie chciało zapamiętać ze ma być wyłączone.
Na problemy z grafiką po patchu też zazwyczaj jest to cudowne remendium
Phobeus:
--- Cytat: Theronth w Luty 20, 2013, 11:14:01 ---Wczoraj wydokowałem Legionem. Jedyne co było widać, to Propulsion Subsystem, reszta była niewidzialna.
--- Koniec cytatu ---
To jeszcze nic, kiedyś tengu latał tyłem :P wyczyść cache i powinno pomóc, jak nie pomoże to załatają na dniach
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej