Śmietnisko > Flamewar
Pogadajmy o złodziejstwie i lojalności (lol)
Starakopara:
nooooo Miltis, jesteś naprawdę przezajebistym i normalnie hiper-uber-pr0 pvperem, a tamten gość z forum Genosów to po prostu się nie zna na Twoim jakże świetnie udokumentowanym skillu w pew pew.
@Theronth
good job mate ;)
Larving:
Zenon Bombalina 84 kille wg Battleclinic, 153 wg evekills, więc potrzebny skill do bycia ekspertem jak widać jest, a poważniej to widać, że chyba ostatnio nudno na Centali było więc niektóre osoby muszą na jakieś ofiary swoje żale przelać. Szkoda trochę, bo ostatnimi czasy na prawdę poziom rozmów na Centrali zaczął wyraźnie rosnąć. Pozdro chłopaki i nie spinajcie się tak bo to tylko gra, więc powinno być "for fun" dla wszystkich.
Hastrabull:
Nie sądziłem że do tego dożyję :) dałem pierwszego bana bezterminowego na centrali :) zenek, ostrzegałem a teraz dzięki tobie system został rozdziewiczony :)
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Hastrabull w Sierpień 21, 2012, 21:42:39 ---Nie sądziłem że do tego dożyję :) dałem pierwszego bana bezterminowego na centrali :) zenek, ostrzegałem a teraz dzięki tobie system został rozdziewiczony :)
--- Koniec cytatu ---
Z ciekawości pytam ale ... za co kolega Zenek dostał piachopiryne? Chodzi mi o coś aktualnego oczywiście a nie ten zaszły kilkudniowy banan.
Doom:
Heretyk leniu jeden, lista rzeczy na które jest tego typu kara jest krótka. Znajdź ją sobie :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej