Śmietnisko > Flamewar

Pogadajmy o złodziejstwie i lojalności (lol)

<< < (5/10) > >>

DarkRising:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 21, 2012, 17:32:46 ---Najgłupszy post miesiąca?

--- Koniec cytatu ---

dla ciebie być może, ale tylko jeśli przychodzisz do tej gry do pracy nie rozrywki.
byłes ceo, chciałeś być wielkim fc, masz wielkie plany i wiele chciałbyś osiągnąć i łysiejesz bo nie jesteś
więc jak możesz zrozumieć klimat zwykłej zabawy bez spiny i statystyk w grę komputerową?

Dux:

--- Cytat: Larving w Sierpień 21, 2012, 21:34:49 ---Szkoda trochę, bo ostatnimi czasy na prawdę poziom rozmów na Centrali zaczął wyraźnie rosnąć.

--- Koniec cytatu ---

No bo chodzi o to, że czasami dobrze jest usiąść przy kominku i pogawędzić jak to drzewiej było :P
I takie "gawędy" długo przecież nigdy się nie ustają. Chyba już się tu nawet skończyły, dla różnych osób z różnych powodów ;)

Gaunt:

--- Cytat: Theronth w Sierpień 21, 2012, 16:30:53 --- Sam chciałem, ale niestety nie przyjmowali nowych. Byłem za to na ich forum i widziałem topic rekrutacyjny Militisa, w którym pierwsze trzy strony zapewniły mi nieco rozrywki.

TD:RL

Average =/= ponad przeciętny

Pełen topic z forum Genosów

EDIT: jak to się stało, że nie jesteś już w Targeted Agression? Czy nie jest to korp powiązany z PODLA?

--- Koniec cytatu ---

Epic, niespełnione marzenia highsecowego warriora Miltisa

Starakopara:

--- Cytat: Larving w Sierpień 21, 2012, 21:34:49 ---Zenon Bombalina 84 kille wg Battleclinic, 153 wg evekills, więc potrzebny skill do bycia ekspertem jak widać jest, a poważniej to widać, że chyba ostatnio nudno na Centali było więc niektóre osoby muszą na jakieś ofiary swoje żale przelać. Szkoda trochę, bo ostatnimi czasy na prawdę poziom rozmów na Centrali zaczął wyraźnie rosnąć. Pozdro chłopaki i nie spinajcie się tak bo to tylko gra, więc powinno być "for fun" dla wszystkich.

--- Koniec cytatu ---

Larving, haczyk tkwi w tym, że ja nigdy o sobie nie pisałem jako o pvperze

akira akawa:
Lawlzzzzz . Militis ty to jednak jesteś super chłopak , trzeba mieć nieźle w dyni narąbane by aplikując do korpa pisać, że jest się jest lepszym od członków tego korpa - to zazwyczaj pomaga. Wyobrażam sobie ciebie na rozmowie kwalifikacyjnej o prace .
Wchodzi militis i mówi "Cześć frajerzy!"  ;D

http://nc-dot.com/showthread.php?346-Miltis

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej