Śmietnisko > Flamewar

Czy Was już do końca pomiziało?

<< < (2/29) > >>

Kira Korpii:
WLASNIE!

Dzisiaj w ramach pokuty organizuje mining opa w PAYE o 18. Zapraszam.

MGGG:

--- Cytat: Xeovar w Sierpień 08, 2012, 11:04:44 ---Poza tym, z tego co słyszałem to raczej kwestia community w EVE niż akurat polskiego - gra jest hardkorowa i żyje łzami to i poziom forum trolowo-debilny. Przy ruskim community my to podobno grzeczne kerbiry, baranki i ogólnie uprzejmi ludzie....

--- Koniec cytatu ---

Eee tam, dramy, trolle i internetowe chamstwo są cechą charakterystyczną dla każdego community MMO. To forum pod tym względem nie odstaje od innych forów innych polskich gier MMO. Mnie tylko zastanawia jedna rzecz. Podobno w EVE grają ludzie w - nazwijmy to oględnie - nieco dojrzalszym wieku (30+). Skąd więc u nich bierze się tak duży brak szacunku i agresja do innych osób? Można na siebie - w sprawach merytorycznych pluć - ale poza nimi szanować się. Niestety pod tym względem o wiele dojrzalsze są community takich gier jak wyśmiewany tu WoW, w który grają emo i drama nastolatki...

Tloluvin:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 08, 2012, 11:17:54 ---Skąd więc u nich bierze się tak duży brak szacunku i agresja do innych osób?
--- Koniec cytatu ---
Stawiam na hipokryzje, ktorej w EVE, a zwlaszcza na forach z nia zwiazanych jest znacznie wiecej niz w innych MMO, co prawdopodobnie bierze sie z mitologizowania pvp z jednej strony i demonizowania kerbirki (czymkolwiek ona jest, bo praktycznie dla kazdego jest to cos innego) z drugiej strony

GlassCutter:
Będzie oftopowo, no ale trudno. Chociaż jakiś tam związek z tematem jest..

Nawiązując do posta Sokoła

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 08, 2012, 11:11:17 ---Ze swojej strony dodam, że warto byłoby wywalić ten kretyński "respect" z forum, bo służy to wyłącznie hejterom.

--- Koniec cytatu ---

Przy okazji to jak ten system naprawdę działa? Podobno miało mieć to jakiś wpływ na działalność na forum, a póki co poza wartością kolekcjonerska nie dostrzegam niczego więcej :) Zminusowany post się ukrywa + jest jakiś mityczny limit po przekroczeniu którego konto jest blokowane? Tylko co przeszkodzi hejterowi zrobić boostujace alt-konto? :) (To się da załatwić stażem, liczbą postów i respektem..)

A plusy? Co daje w praktyce dodatni stading do użyszkodników centrali?

Rataxas:

--- Cytat: Nitefish w Sierpień 08, 2012, 10:29:38 ---Nie było mnie parę dni bo padł mi komp. Błogi odpoczynek od wszystkiego co cyfrowe, od Evki, od Centrali.

Wczoraj odpalam maszynę no i wypadało przeczytać co się zdarzyło w naszym światku... teraz żałuję w sumie.

Czy wy jesteście na prawdę tak popierdoleni, że bez wylewania na siebie kubłów z pomyjami nie możecie wspólnie koegzystować? Nie tylko utrwalacie najgorszy stereotyp Polaka ale jeszcze dokładacie do tego ile wlezie. Ile można jechać po sobie, wyciągać jakieś zjebane logi z rozmów, korp maile i podpierdalać się na każdym kroku?
Jak przyjdzie co do czego to nie ma z kim polatać ale jak trzeba dopierdolić krajanowi to od razu znajdą się ludzie.

Skutecznie obrzydzacie nowym grę, a już w szczególności kontakty z innymi polakami. Tym starym graczom pozostaje tylko żal, że nasze community to takie bagno wymieszane z gnojówką. Z własnej winy nic nie znaczące w uniwersum.

Nie da się inaczej? Nie jest nas tak mało w Eve ale zamiast coś wspólnie zmontować to każdy szuka dziury w całym. Przecież na to nie da się już patrzeć. Ogarnijcie się, bo to już nawet nie jest pośmiewisko, to jakaś paranoja.

--- Koniec cytatu ---

Haha dobre dobre a sami z BUFU sie przypierdalaliscie do mlodych ...

--- Cytat: Xeovar w Sierpień 08, 2012, 11:04:44 ---Nite, takie odezwy nic nie dają, bo stają się jedynie pożywką dla troli.

Trzeba robić swoje i mieć w dupie trole i debili. Czasem trzeba tylko dużo pić lub palić żeby zdzierżyć, ale ogólnie do przeżycia ;)

Poza tym, z tego co słyszałem to raczej kwestia community w EVE niż akurat polskiego - gra jest hardkorowa i żyje łzami to i poziom forum trolowo-debilny. Przy ruskim community my to podobno grzeczne kerbiry, baranki i ogólnie uprzejmi ludzie....

--- Koniec cytatu ---

yyy ... czego tu sie dziwic ? jak Wy w COVEN lapiecie kazdego polskiego korpa buraków jaki się Wam na patoczy. Jakbyś wiedział z kim czasami latasz to myślę  że szybko byś zwerfikował ekipe :D

Zresztą po samym UA czego się dziwić jak wielcy administratorowie wciskają takie wodo mózgowie młodym że szkoda gadać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej