Śmietnisko > Flamewar
Czy Was już do końca pomiziało?
Chupacabra:
--- Cytat: DarkRising w Sierpień 08, 2012, 16:32:13 ---bo sluży jedynie anonimowemu trolowaniu?
pozatym to zawsze dobrze zapytac użytkownikow czy czegos chca czy nie
--- Koniec cytatu ---
odezwał się jawny troll :P
Theronth:
--- Cytat: DarkRising w Sierpień 08, 2012, 21:46:01 ---to chociaż wprowadz opcje zeby bylo widać kto nabija -.
loguje się taki i od góry do dolu minusuje posty - taki jeden nie anonimowy troll col sherman.
jeden co tu pisał dostał nagle -20 bo mu w odwecie choć nie wiem za co wszystkie wczesniejsze posty pominusowali.
generalnie świetny system.
i panie szerman jeszcze jedno - banujesz ludziom konta we flame albo jak ci pojadą, nie mam jakiegokolwiek obowiazku traktować tego forum powaznie z taka postawa moderatora.
a po co mi to? bo mnie wkurza ze taki burak za przeproszeniem jak szerman sobie uzywa kosztem ludzi.
--- Koniec cytatu ---
Wyluzuj Pan trochę, albo łyknij sobie łyżkę albo dwie Neurospazminy i ona Cię wyluzuje. Z niektórymi sprawami trzeba się po prostu pogodzić i tyle. Zwłaszcza z takimi pierdołami jak narcystyczny mod, czy to że komuś się nie podobają Twoje posty.
Na dłuższą metę nic z tego nie ma znaczenia ;)
Hastrabull:
Po pierwsze, col nic zlego nie robi. mam logi i widze co kto robi. jakby ktorys przekraczal swe uprawnienia, to dlugo by nie pobyl w zespole.
po drugie jedna osoba moze dac pojedyncza ocene do jednego posta.
po trzecie, jak nauczycie sie wykorzystywac system, to system bedzie wam pomocny. a jak nie umiecie, to jeczycie.
koniec koncow jeczenie i obrazanie mi modow z niczym dobrym poza podkurwieniem mojej osoby ci nie przyjdzie, wiec proponuje sie zastanowic czy chcesz ten watek ciagnac.
Hastrabull:
aaa i col nie ma mozliwosci banowac nikogo. ja mam taka mozliwosc
Doom:
--- Cytat: DarkRising w Sierpień 08, 2012, 21:46:01 ---to chociaż wprowadz opcje zeby bylo widać kto nabija -.
loguje się taki i od góry do dolu minusuje posty - taki jeden nie anonimowy troll col sherman.
jeden co tu pisał dostał nagle -20 bo mu w odwecie choć nie wiem za co wszystkie wczesniejsze posty pominusowali.
generalnie świetny system.
i panie szerman jeszcze jedno - banujesz ludziom konta we flame albo jak ci pojadą, nie mam jakiegokolwiek obowiazku traktować tego forum powaznie z taka postawa moderatora.
a po co mi to? bo mnie wkurza ze taki burak za przeproszeniem jak szerman sobie uzywa kosztem ludzi.
--- Koniec cytatu ---
Aż z ciekawości sprawdziłem kim może być ten Twój tajemniczy prześladowca. Efekt? Łatwiej i szybciej by było pokazać tych co Ci minusów nie dali jak dotąd.
Tak BTW to niebezpiecznie tym postem zahaczasz o wycieczki osobiste wiec zbastuj albo wrzucę do lochu na pare dni
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej