Śmietnisko > Flamewar

Czy Was już do końca pomiziało?

<< < (4/29) > >>

Rataxas:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 08, 2012, 11:57:31 ---Eh....
to nie jest forum korpowe  ::)

--- Koniec cytatu ---

To nie ma znaczenia - u nas na forum udzielają się ludzie z różnych dziedzin ( korpów , stron świata ) jak zwał tak zwał a w planach jest jeszcze większa rozbudowa. Prawda jest taka że jeżeli komuś zależy na tym aby porządek był , to będzie i PIPSZENIEM to nie jest forum takie ani srakie.... nic na pewno nie osiągniesz kolego.

Zgadzam się  w 101% że polskie community to syf ... no może poza korpami z WH , to bardziej hermetyczne społeczeństwo rzekłbym i są milej nastawieni na pomaganie polskim corpom w WH. Nawet jesli się nie znamy.

Nitefish:

--- Cytat: Rataxas w Sierpień 08, 2012, 11:53:32 ---...
Nie to miałem na myśli , osobiście sram na to jak tam szkolicie sobie nowych , chodziło mi o to żeś mega trol i Cie sumienie teraz gryzie czy jak ?

EDIT: swoja droga pamietam poczatki EVE + forum centrali , ładnie zostaliśmy przywitani :D zwłaszcza BUFU , a ostatni ktoś z BUFU do mnie pisał czy po null z nimi nie polatam uhm mhmm ... naprawdę ludzie macie kurwa tupet.

--- Koniec cytatu ---

Czy to nie Wy wrzuciliście na Centralę ten filmik jak przy kompach, paląc papierosy i pijąc gazowane napoje udajecie gangsta ekipę?

Rataxas:

--- Cytat: Nitefish w Sierpień 08, 2012, 12:06:14 ---Czy to nie Wy wrzuciliście na Centralę ten filmik jak przy kompach, paląc papierosy i pijąc gazowane napoje udajecie gangsta ekipę?

--- Koniec cytatu ---

W sumie nie wiem dużo filmików wrzucamy ten pewnie też.

Zabolało ego trolu :) ?

MGGG:

--- Cytat: Rataxas w Sierpień 08, 2012, 12:01:03 ---To nie ma znaczenia - u nas na forum udzielają się ludzie z różnych dziedzin ( korpów , stron świata ) jak zwał tak zwał a w planach jest jeszcze większa rozbudowa.

--- Koniec cytatu ---

Ależ ma olbrzymie znaczenie. Wasze forum jest forum prywatnym. Poza - "Kodeksem imperium" (to Wasza sprawa jak się bawicie i mi nic do tego, ale db bawiłem się czytając go :) ) nie ma treści publicznie dostępnych. Zróbcie ze swojego forum miejsce publiczne, to wtedy będziemy mogli porozmawiać :)

Co do polskiego community, to na eve-centrali nie udziela się nawet 10 proc. polskich graczy. Zdecydowana wiekszość na ostro wyjebane na - cytuje - "towarzystwo wzajemnej adoracji".

Rataxas:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 08, 2012, 12:17:27 ---Ależ ma olbrzymie znaczenie. Wasze forum jest forum prywatnym. Poza - "Kodeksem imperium" (to Wasza sprawa jak się bawicie i mi nic do tego, ale db bawiłem się czytając go :) ) nie ma treści publicznie dostępnych. Zróbcie ze swojego forum miejsce publiczne, to wtedy będziemy mogli porozmawiać :)

Co do polskiego community, to na eve-centrali nie udziela się nawet 10 proc. polskich graczy. Zdecydowana wiekszość na ostro wyjebane na - cytuje - "towarzystwo wzajemnej adoracji".

--- Koniec cytatu ---

Zgodze się że mało ludzi sie udziela na centrali , widze to po swoich korpowiczach , nikt z nich nawet tu nie wchodzi bo stwierdzają że nie ma po co i tu jest duży problem że te forum nie wiele oferuje :)

Co do publicznego forum ( myślisz że na centrali widzisz wszystkie działy ? ) też są ukryte tylko do wglądu dla lubianych etc. Więc do końca prawdy nie masz. Mieliśmy więcej działów publicznych kiedyś ale Polacy nam zazdrościli ze się dobrze bawimy i wypisywali bluzgi na forum więc zdecydowaliśmy się je zamknąć.

Ciesze się że dobrze się bawiłeś czytając CODEX my też się świetnie bawimy grając w ROLE PLAY. Jest po prostu super.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej