Śmietnisko > Flamewar

Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (7/10) > >>

Theronth:

--- Cytat: Colonel w Sierpień 07, 2012, 07:43:06 ---...jak jeszcze nie zrozumiales o czym pisze to albo sie dobrze zastanów albo polataj troche i nabierz doświadczenia   ;)

--- Koniec cytatu ---
Podoba mi się Twoje podejście do każdego i wszystkiego kto myśli inaczej, albo co innego robi. Poczekajcie... nie jednak się nie podoba. Zapewniam Cię, że posiadam odpowiednie doświadczenie, szkoda tylko że najpewniej nigdy nie będę mógł Ci go zaprezentować. W końcu latam po rejonach, gdzie można wszędzie zadokować, tubylcy są przyjaźni i można spokojnie warpować bezpośrednio z bramy na bramę.

O i widzę, że Mafia Dislike'owa miała pracowitą nockę 8D

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 07, 2012, 13:38:37 ---a w tym czasie vigil leci na palonym mwd prosto w praktycznie nieruchomy cel, bumpuje.. No i to tyle jeśli chodzi o teoretyzowanie i wyższą matematykę dobijania do gate'a.

--- Koniec cytatu ---
O hordach bumpujących vigilów nic nie było jeszcze. Poczekajmy na Edit posta Cola.

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 07, 2012, 13:38:37 ---a w tym czasie vigil leci na palonym mwd prosto w praktycznie nieruchomy cel, bumpuje.. No i to tyle jeśli chodzi o teoretyzowanie i wyższą matematykę dobijania do gate'a.

--- Koniec cytatu ---

Trzymając się najnowszego krzyku mody, masz następujący wybór

a) mieć normalny fit na Cynabala i stopić tego Vigilanta
b) mieć z dupy fit, który nie zabije przeciwnika, ale można próbować dobić do gate'a
c) po prostu zdechnąć, bo "aj waj zwebowali mnie z 23 km"

Co wybierasz? :)

GlassCutter:

--- Cytat: Theronth w Sierpień 07, 2012, 13:43:44 ---O hordach bumpujących vigilów nic nie było jeszcze. Poczekajmy na Edit posta Cola.

--- Koniec cytatu ---
Nie trać dobrego zdania które mam o tobie takimi marnymi trollami..

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 07, 2012, 13:52:12 ---Trzymając się najnowszego krzyku mody, masz następujący wybór

a) mieć normalny fit na Cynabala i stopić tego Vigilanta
b) mieć z dupy fit, który nie zabije przeciwnika, ale można próbować dobić do gate'a
c) po prostu zdechnąć, bo "aj waj zwebowali mnie z 23 km"

Co wybierasz? :)

--- Koniec cytatu ---

a) zwebowana od samego początku cyna  nie stopi vigilanta.. To chyba oczywiste, shieldowy vigilant ma 5k ehp mniej niż cynabal.. A to był armorowy :-\
b, c) nie było mnie tam, nie wypowiadam się, nie pisze głupot na forum i nie wymachuje ekutaczem. Wiem że to modne, no ale cóż. Gdybym po przeskoku spotkał vigilanta w zasięgu weba będąc w cynabalu to bym kliknął warp, a gdyby się nie udało to pozostaje liczyć na to że gość nie przepali dział lub wejdzie cykl z dronek.

Kharim:
Troche zwolnijcie, bo już dławię się popcornem :)
Co za różnica, co kto komu i jak? Liczy się wtopa!

Dux:

--- Cytat: Kharim w Sierpień 07, 2012, 17:09:06 ---Troche zwolnijcie, bo już dławię się popcornem :)

--- Koniec cytatu ---

Sześciopak porządnego browara powinien pomóc  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej