Śmietnisko > Flamewar

Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (6/10) > >>

Dux:

--- Cytat: FN w Sierpień 07, 2012, 10:40:19 ---a możesz rozwinąć swoją myśl?

--- Koniec cytatu ---

Rozpoczynając od sytuacji, w której masz takie dwie opcje:
1) mogę spokojnie odlecieć, ale wówczas delikwent najprawdopodobniej również się zawinie,
2) mogę rozpocząć walkę co najprawdopodobniej odeśle delikwenta do Jita po nowy statek, ale z uwagi na pozycje startową istnieje duże ryzyko, że sam wdupię,

którą bramkę wybierasz? :P

Schwartz:
I tak oto temat o wtopach przerodzil sie w dyskusje o tym, czy Col mogl doleciec do gejta.

FN:

--- Cytat: Dux w Sierpień 07, 2012, 11:15:48 ---Rozpoczynając od sytuacji, w której masz takie dwie opcje:
1) mogę spokojnie odlecieć, ale wówczas delikwent najprawdopodobniej również się zawinie,
2) mogę rozpocząć walkę co najprawdopodobniej odeśle delikwenta do Jita po nowy statek, ale z uwagi na pozycje startową istnieje duże ryzyko, że sam wdupię,

którą bramkę wybierasz? :P

--- Koniec cytatu ---

Proszę czytać ze zrozumieniem "Piur pr0 sejf pvp from zerozero?" znaczy że co ? że nie można baniek stawiać czy spierdalać po stacjach? Odczytałem to jako pogarde do nul zatem wytłumacz co rozumiesz przez "Piur pr0 sejf pvp from zerozero?"

--- Cytat: Schwartz w Sierpień 07, 2012, 11:21:27 ---I tak oto temat o wtopach przerodzil sie w dyskusje o tym, czy Col mogl doleciec do gejta.

--- Koniec cytatu ---

racja, to coś na szybko bo nie mam czasu szukać
http://kb.the-ink.com/index.php/kill_detail/32290/
nazwa ali zobowiązuje...
- niestety komenty są wyłączone ;/

Dux:

--- Cytat: FN w Sierpień 07, 2012, 11:22:45 ---Proszę czytać ze zrozumieniem "Piur pr0 sejf pvp from zerozero?" znaczy że co ? że nie można baniek stawiać czy spierdalać po stacjach?
--- Koniec cytatu ---

To przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty w tej awanturze i wyciągnij do czego się sprowadzają dobre rady wszystkich nauczycieli.

--- Cytuj --- Odczytałem to jako pogarde do nul
--- Koniec cytatu ---

Niepotrzebnie

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 07, 2012, 11:00:46 ---Gość potrzebuje 3 sekund, żeby Cię zalokować (plus szybkość reakcji i kliknięcie - dodatkowa sekunda). Zanim inercja Cię wyhamuje będziesz już tylko 7-8 km od bramy. Bez palenia MWD na 90% webie Cynabal robi 300 m/s. Czyli od dobicia do gejta (8 - 2,5 = 5,5) dzieli Cię 16 sekund.

Cynabal ma przynajmniej 32k EHP (i to bez DC - 2xLSE + Invul, plus 2 rigi do shielda!) czyli żeby Cię złamać w te 20 sekund Vigilant potrzebowałby 2000 DPS, a nie ma nawet 1000.

Tak, dobiłbyś do bramy, gdybyś od razu dał approach i strzelił MWD (w sumie nawet pierwszy cykl z heatem, ale i bez tego by się obeszło.)

--- Koniec cytatu ---

a w tym czasie vigil leci na palonym mwd prosto w praktycznie nieruchomy cel, bumpuje.. No i to tyle jeśli chodzi o teoretyzowanie i wyższą matematykę dobijania do gate'a.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej