Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

4S Corporation rekrutuje.

<< < (2/2)

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 23, 2012, 11:28:32 ---Ale czego oczekujesz - orania anomalek na końcu świata (Tenal)? Latania w uberblobie z pełna refundacją?

--- Koniec cytatu ---

Sokole masz złe info. Nie wiem jak w Razorze ale np u nas i u Goonow (chyba), pełna refundacja nie ogranicza się do uberblobow a dotyczy prawie wszystkich zachowań pvpodobnych  ;), czyli również działania w małych gangach. Z własnego podwórka to tylko solo pvp nie jest refundowane ale takie 2-3< osobowe juz tak.

Co do kasiarza:
Generalnie jak w ramach tego aliansu znajdziesz sobie z 10-20 zgranych osób to bloby ci w niczym nie przeszkodzą bo przecież zawsze możecie latać po swojemu  . Ale jeżeli nikogo tam nie znasz to rzeczywiście może niezbyt ciekawa opcja bo będziesz grał w blobach (których jak twierdzisz nie lubisz) albo sam.

Wbrew powszechnej obiegowej opinii bloby wcale nie są obowiązkowe na północy (poza rzadkimi CTA) , aczkolwiek faktycznie dominują bo... nie wiem może taka jest psychika ludzka i 90% osób woli lecieć w 300 osobowej flocie gdzie ma spora szanse na przeżycie oraz ustrzelenie czegoś nawet jak wszystko sp@!$@li . Poza tym po prostu tak samo wychodzi bo jest nas dużo  ;D. Z drugiej strony nikt ci nie każe zachowywać się jak te 90% wiec...

Colonel:

--- Cytat: kasiarz w Lipiec 23, 2012, 13:29:23 ---...Chciałem brać udział w czymś w rodzaju partyzanckiej wojny na pograniczu.
Żeby takie coś robić trzeba mieć zgraną ekipe, która potrafi słuchać co się do niej mówi.
Wśród Polaków jest to niemożliwe...

--- Koniec cytatu ---

GlassCutter:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Lipiec 23, 2012, 18:21:21 ---(...) np u nas i u Goonow (chyba), pełna refundacja nie ogranicza się do uberblobow a dotyczy prawie wszystkich zachowań pvpodobnych (...)

--- Koniec cytatu ---

A wtopy w pvp na markecie też obejmuje refund?

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 23, 2012, 22:52:54 ---A wtopy w pvp na markecie też obejmuje refund?

--- Koniec cytatu ---

Szczerze wątpię  ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej