Śmietnisko > Flamewar

Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)

<< < (42/50) > >>

zenekburczymucha:
Hehehe co to dzisiaj dzień dowcipów? rozbawiasz mnie do łez .
Ja nie napisałem że się boję ale że gówno omijam z daleka a jak podleci do mnie to odrzucam i roztrząsam jak rolnik na polu .
No ale skoro podleciało to spróbujmy coś z tym zrobić ..
Czyli według Ciebie odważny gość , może nawet zakapior to gość który potrafi pokazać twarz ?
 Skoro jesteś gość i jesteś świadomy konsekwencji swoich czynów i słów to podaj swoje dane z reala np adres do korespondencji i telefon .
Na pewno znajdzie się parę osób które to zweryfikują z rzeczywistością może nawet pamiątkowe zdjęcia będą hehe .

--- Cytat: Rash'kan w Sierpień 12, 2012, 01:10:18 ---A tak poza tym, uspokój się troszkę, bardzo nerwowy jesteś.
Zachowuj się jak normalny człowiek to tak będziemy Cię traktować.

--- Koniec cytatu ---
Ależ ja jestem spokojny , czasami lubię sobie powyzywać - to mnie odstresuje  .
Ty będziesz mnie normalnie traktował ? Zaraz ,zaraz to nie ty wszedłeś do noobkorpa i na TS żeby ich szpiegować ?
To nie TY udawałeś kolegę i strzelałeś do ludzi którzy Ci zaufali ?
 Dziękuję nie chcę twojego normalnego traktowania , dobrze jest jak jest .
No to czekamy na namiary panie odważny - tylko żeby nie było że ci nagle net się zjebał na pół roku ....

Rash'kan:
Tak i teraz gość, który innym wmawia hipokryzje, każe mi podać swoje dane osobowe, jednocześnie nie mając odwagi podać swojego nicka z gry.
Wspaniałe.

Ten sam gość, który wcześniej mówił, że community jest be, złe i w ogóle, teraz pisze, że wylewa pomyje na innych, żeby się odstresować.

A tak jeszcze wracając do pokazywania twarzy, jeżeli ktoś tutaj zorganizuje jakiś zlot/piwko community i nie będzie zapowiedziane 16h wczesniej jak ostatnio, ja chętnie wpadnę i bez żadnych obaw :)

zenekburczymucha:

--- Cytat: Rash'kan w Sierpień 12, 2012, 01:10:18 ---Wiesz w normalnym świecie, nie tym internetowym, który widać jest dla Ciebie wszystkim, za każdą wypowiedzą stoi człowiek, pokazuje swoja twarz.
To świadczy o tym, że jego wypowiedź nie jest zwykłym mieleniem ozorem, tylko, że jest jej świadomy i świadomy jest konsekwencji, które (jeżeli jest np. kontrowersyjna) może wywołać.

--- Koniec cytatu ---

No i dupa . Wyszło jak zawsze .

Rash'kan:
Słodki z ciebie hipokryta misiu kolorowy :)

SokoleOko:

--- Cytat: zenekburczymucha w Sierpień 12, 2012, 03:36:20 ---Skoro jesteś gość i jesteś świadomy konsekwencji swoich czynów i słów to podaj swoje dane z reala np adres do korespondencji i telefon .

--- Koniec cytatu ---

A mi się - o naiwności! - wydawało, że każdy w wieku powyżej 13 lat potrafi zrozumieć różnicę między "Obywatelem Janem Kowalskim, PESEL nr XXXXX", a postacią np. "SokoleOko" w grze Eve Online.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej