Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Querious, Period Basis War

<< < (4/23) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Lipiec 11, 2012, 10:22:06 ---A co zrobicie jak zlośliwie was ominą?

--- Koniec cytatu ---

To byłby rechot historii.

Hmm... a tak w sumie, poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy Eso nie jest w tym momencie najstarszym nieprzerwanym sovem w grze?

http://evemaps.dotlan.net/system/BZ-0GW - od 5 stycznia 2009 w rękach c0ven, czyli 3,5 roku?

Patrzę na mapę, drapię się w głowę i nic innego równie starego nie przychodzi do głowy. Catch i AAA odpada, bo teren tracili gdzieś dwukrotnie za mojej pamięci. Gooni do Deklein wprowadzili się dużo później niż w 2009. No może jakieś core systemy Solarów są równie stare, ale nawet nie wiem które to są.

Esoteria Madagaskarem Eve :D

Xeovar:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 11, 2012, 10:55:40 ---To byłby rechot historii.

Hmm... a tak w sumie, poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy Eso nie jest w tym momencie najstarszym nieprzerwanym sovem w grze?

http://evemaps.dotlan.net/system/BZ-0GW - od 5 stycznia 2009 w rękach c0ven, czyli 3,5 roku?

Patrzę na mapę, drapię się w głowę i nic innego równie starego nie przychodzi do głowy. Catch i AAA odpada, bo teren tracili gdzieś dwukrotnie za mojej pamięci. Gooni do Deklein wprowadzili się dużo później niż w 2009. No może jakieś core systemy Solarów są równie stare, ale nawet nie wiem które to są.

Esoteria Madagaskarem Eve :D

--- Koniec cytatu ---

Całkiem możliwe. Chciałbym móc powiedzieć że to dzięki naszemu pro-PvP, niestety to po prostu jest zadupie.... a chętnych na sov 0.0 którzy potrafiliby go utrzymać jest za mało żeby obsadzić dużo lepsze grunty.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Isengrim w Lipiec 11, 2012, 10:46:07 ---Cos Ci sie jednak musialo przywidziec. Moze on strzalal do tego JB? Bo Legion w tej wojnie owszem walczy, ale po stronie CFC.

--- Koniec cytatu ---

W takim razie muszę zrobić przerwę bo mam omamy... kampiłem jb i on se skoczył falconem....
Ostatnio na moich oczach wybuchł statek i.... statek stał se dalej ale bez pilota...
No nic, pewnie urlop od gry konieczny... :-X

Soulscream:

--- Cytat: Xeovar w Lipiec 11, 2012, 11:07:45 ---Całkiem możliwe. Chciałbym móc powiedzieć że to dzięki naszemu pro-PvP, niestety to po prostu jest zadupie.... a chętnych na sov 0.0 którzy potrafiliby go utrzymać jest za mało żeby obsadzić dużo lepsze grunty.

--- Koniec cytatu ---

Solar siedzi we własnym dołku jeszcze dłużej.

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Lipiec 11, 2012, 09:05:46 ---A są  jakieś plany ataku na esoterie ? Toć juz Querious jest nadplanowe ze względu na fakt ze tubylcy + AAA coś słabo się bronią.

--- Koniec cytatu ---

Wątpie by były dopoki nie polecicie bronić -A-. Z drugiej strony ze składem który mają teraz mogliby zająć eso w 2 tygodnie o ile nie szybciej.

--- Cytat: Doom w Lipiec 11, 2012, 10:22:06 ---A co zrobicie jak zlośliwie was ominą?

--- Koniec cytatu ---

Ja bym się złośliwie nie zdziwił jakby tak zrobili ;).

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 11, 2012, 11:18:28 ---W takim razie muszę zrobić przerwę bo mam omamy... kampiłem jb i on se skoczył falconem....
Ostatnio na moich oczach wybuchł statek i.... statek stał se dalej ale bez pilota...
No nic, pewnie urlop od gry konieczny... :-X

--- Koniec cytatu ---

Jak znasz haslo do posa to pewno sobie mozesz skoczyc :3

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Soulscream w Lipiec 11, 2012, 11:21:12 ---Solar siedzi we własnym dołku jeszcze dłużej.

Wątpie by były dopoki nie polecicie bronić -A-. Z drugiej strony ze składem który mają teraz mogliby zająć eso w 2 tygodnie o ile nie szybciej.

Ja bym się złośliwie nie zdziwił jakby tak zrobili ;).

Jak znasz haslo do posa to pewno sobie mozesz skoczyc :3

--- Koniec cytatu ---

Nieaktualne, jumpbridźe są w tej chwili NBSI i bez haseł.
Apropos obrony AAA....wojna w Delve, całe -A- walczy, a ostatnio ich CEO zistał złapany w Provi jak se cynabalem roamował solo  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej