Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Querious, Period Basis War
Soulscream:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 11, 2012, 11:22:02 ---Apropos obrony AAA....wojna w Delve, całe -A- walczy, a ostatnio ich CEO zistał złapany w Provi jak se cynabalem roamował solo ;)
--- Koniec cytatu ---
Walczy czy robi wulfpaxy ?
Xeovar:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 11, 2012, 11:21:12 ---Solar siedzi we własnym dołku jeszcze dłużej.
--- Koniec cytatu ---
Masz rację, nam sov się liczy od stycznia 2009 (mniej więcej), solary mają nieprzerwanego sova od kwietnia 2008 (no, prawie nie przerywanego, mieli 10h przerwy w czerwcu 2011, albo zapomnieli rachunku zapłacić albo były jakieś reanchoringi TCU).
Lt Rook:
Jeśli dobrze pamiętam, to całe dronkowo, jakoś miesiąc-dwa po wejściu dominion, miało blackout sova, nie pamiętam dokładnie jak to było ale siadł cały sov i sieć JB Legionu XIX i Solarów, właśnie chyba przez niezapłacony rachunek, po okresie przejściowym jaki CCP dało na dostosowanie infrastruktury do TCU, i szmery bajery. Używaliśmy zapasowej sieci przez miesiąc! >:D
SokoleOko:
Nie bądźmy aż tak drobiazgowi, chodziło mi o straty sov w wyniku wojen ;)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 11, 2012, 11:29:00 ---Walczy czy robi wulfpaxy ?
--- Koniec cytatu ---
Nie pytałem ;) loss na killboardzie rzucił mi sią w ślepaki
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 11, 2012, 12:13:55 ---Jeśli dobrze pamiętam, to całe dronkowo, jakoś miesiąc-dwa po wejściu dominion, miało blackout sova, nie pamiętam dokładnie jak to było ale siadł cały sov i sieć JB Legionu XIX i Solarów, właśnie chyba przez niezapłacony rachunek, po okresie przejściowym jaki CCP dało na dostosowanie infrastruktury do TCU, i szmery bajery. Używaliśmy zapasowej sieci przez miesiąc! >:D
--- Koniec cytatu ---
Dobrze pamiętasz, niektórzy wpadli w taką rozpacz jakby zostali odcięci od reszty wszechświata na dobre ;)
Ilości "bliadi" na aliansowym to sie nawet zliczyc nie dało ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej