Śmietnisko > Flamewar
Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje
MiltisUmbrae:
Poczytałem i sam mam kilka objawów :)
Ale jakoś nie potrzebuje zapierdalać z tym do lekarze po kwitek ;)
Paradocsic:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Lipiec 09, 2012, 21:24:53 ---Poczytałem i sam mam kilka objawów :)
Ale jakoś nie potrzebuje zapierdalać z tym do lekarze po kwitek ;)
--- Koniec cytatu ---
eh to winszuje ja niestety ma większość objawów a rozwojowa polega na tym że zw na jedną dysfunkcje układu nerwowego ja mam pogłębiającą się dysleksje i dla tego mówiłem o przegranej walce bo jak na ten czas medycyna rozkłada ręce jak znasz sposób na wymianę całego układu nerwowego to daj znać ja chętnie spróbuje nie mam nic do stracenia ...
jak mi do tego przybijesz lenistwo i teorie spiskowe to nawet już nie odpisuj szkoda mojego i twojego czasu...
Soulscream:
--- Cytat: Paradocsic w Lipiec 09, 2012, 21:30:03 ---jak mi do tego przybijesz lenistwo i teorie spiskowe to nawet już nie odpisuj szkoda mojego i twojego czasu...
--- Koniec cytatu ---
Lenistwo Ci się przybija nie z powodu choroby. Tylko z powodu braku chęci zainstalowania jakiegoś filtra czy jakiegoś innego pomocnego narzędzia. Jak ktoś Ci zwrócił uwagę to wymówką jest choroba i masz wszystko w dupie.
Paradocsic:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 09, 2012, 21:33:41 ---Lenistwo Ci się przybija nie z powodu choroby. Tylko z powodu braku chęci zainstalowania jakiegoś filtra czy jakiegoś innego pomocnego narzędzia.
--- Koniec cytatu ---
Filtr jest co nie zmienia faktu że nie wszystko wyłapuje, jak byś nie zauważył ortografia od ładnych kilku postów mniej szwankuje ale nie znam filtra na gramatykę i składnię jeśli masz jakiś to czemu nie.
Soulscream:
--- Cytat: Paradocsic w Lipiec 09, 2012, 21:35:47 ---Filtr jest co nie zmienia faktu że nie wszystko wyłapuje, jak byś nie zauważył ortografia od ładnych kilku postów mniej szwankuje ale nie znam filtra na gramatykę i składnię jeśli masz jakiś to czemu nie.
--- Koniec cytatu ---
No jest, ale po jakiej batalii ? Niestety na składnie nie znam, sam mam problemy z tym czasem. Jednak kiedy już muszę wysłać oficjalne pismo w jakieś ważnej sprawie mam znajomego lingwistę, który robi mi korektę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej