Śmietnisko > Flamewar

Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje

<< < (14/30) > >>

Theronth:
Podoba mi się, że każdy post ziomków z Hell.Boys ma co najmniej -1  ;D

SokoleOko:

--- Cytat: Theronth w Lipiec 09, 2012, 19:15:43 ---Podoba mi się, że każdy post ziomków z Hell.Boys ma co najmniej -1  ;D

--- Koniec cytatu ---

Welcome to Eve-Centrala - where trolls troll other trolls for life ;)

Paradocsic:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 09, 2012, 19:29:38 ---Welcome to Eve-Centrala - where trolls troll other trolls for life ;)

--- Koniec cytatu ---

a ja się zastanawiałem czemu to forum tak zamarło ... no to jedziemy do 100 i perma ban.

(-za to pewnie dostane z -50)

ale forum moderowane przez osoby postronne - rox

niech nam żyje wolność słowa na śmietnisku :)

MiltisUmbrae:
"dysleksja – terminem stosowanym także w węższym znaczeniu, do specyficznych trudności w czytaniu"

Paradocsicalnie, twierdzisz że masz dysleksję, a nie umiesz pisać.

Błędów ortograficznych walisz tyle (wiem wiem to specjalnie), że Twoje wypowiedzi się już chyba kwalifikują pod paragraf o ochronie języka ojczystego. To po pierwsze.

A po drugie, nie wiem czy Ty po prostu serio masz dysleksję połączoną z dysortografią (nie wiem jak to działa bo ja nie znając żadnych zasad pisowni po prostu nie popełniam błędów chyba że w jakichś naprawdę egzotycznych słowach których na oczy wcześniej nie widziałem) ale jak czytam Twoje posty dochodzę do kilku wniosków, a mianowicie:

1. Nie umiesz pisać poprawnie nie tylko ortograficznie ale również składniowo - no polski master Yoda
2. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. - dobra to chyba podchodzi pod dysleksję.
3. Chyba sam nie rozumiesz tego co piszesz bo momentami w Twoich postach było pięć linijek pieprzenia z którego nic nie wynikało.

I nie miej do innych pretensji że się przypierdalają, bo to co robisz to zwykła złośliwość lub przejaw skrajnego lenistwa.

Paradocsic:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Lipiec 09, 2012, 19:45:20 ---(nie wiem jak to działa bo ja nie znając żadnych zasad pisowni po prostu nie popełniam błędów chyba że w jakichś naprawdę egzotycznych słowach których na oczy wcześniej nie widziałem)

--- Koniec cytatu ---

Widzisz i cały w tym problem, nie wiesz na czym to polega a smutniejsze że nie chcesz wiedzieć bo po co łatwiej i przyjemniej wjechać komuś z buciorami, po trolować i mieć w dupie czy robi błędy i ma problemy ze składnią faktycznie czy też nie.

Więc pokrótce oświecę cię czym jest Dysleksja Rozwojowa : jest to choroba na którą składa się dysortografia brak koordynacji oko ręka i wiele innych aspektów z którymi ciesz się nie miałeś okazji się zetknąć. Czy bywam złośliwy oczywiście, większość społeczeństwa ma głęboko w d... czym objawia się to schorzenie bo przecież łatwiej zabawić się w licealistę po wyśmiewać jest good fun, to że ja z chorobą w końcu przegram lekarz powiedział mi już 20 lat temu więc jeśli w ogóle interesuje cię co napisałem to pomyśl czasem zanim zbrechtasz kogoś z dysleksją bo nie zawsze jak to się, utarło nauczyciel ma racje a ta osoba to leń i ściemniacz.

Nigdy nie byłem pluszowym misiem co się od gryźć nie potrafi, czy to wada - jedna z wielu - czy się tym przejmuje - NIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej