Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (10/51) > >>

MiltisUmbrae:

--- Cytat: Crux w Czerwiec 26, 2012, 18:07:37 ---To brzmi jak wyzwanie :D
Ustalcie Panowie datę i miejsce.
Za symboliczną darowiznę (powiedzmy 200mil) na rzecz Unseen Academy jestem gotów sfilmować całe zajście  >:D

--- Koniec cytatu ---

Sry Crux zapomniałem o BSI ;)

RobekPL:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Czerwiec 25, 2012, 19:38:10 --- Cóż FW średnio wygląda - matarzy blobują, u nas letnia przerwqa a wbr tak ssie że strzela do własnych milicjantów.

--- Koniec cytatu ---

nie mozesz tego cynanbala odzalowac ? ;p

Cos Ci powiem, zastanow sie wczesniej jak agrujesz neuta ktory sobie beztrosko lata pomiedzy statkami W-BR, bo moze w tym byc haczyk.
Zauwaz ze wiekszosc pilotow W-BR ma statusy "Criminal", i raczej na plasanie pomiedzy nimi neutralnych szipow nie pozwalaja.

Tak troche ogolnie pisze, bo nie bylo mnie przy tej sytuacji, nie slyszalem zadnej relacji, wiec nie bede sie wypowiadal szczegolowo.

btw, pare miesiecy temu w podobny sposob zginal mach z Polish Protectorate, ktory tez agrowal wszystko jak leci, nie patrzac kto z kim moze byc splusowany.

RobekPL:

--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 25, 2012, 18:42:36 ---A jak jest teraz z zarabianiem w fw po stronie ammar?
Wcześniej ludzie latali jak boty w bomberach i tengaczach, łykali misje i otwierała się drabina, a jak teraz są takie "walki" to idzie wam coś wyfarmić i jak jest teraz z tymi całymi podbojami?

Nadal kasa sama wpada w łape- 30b miesięcznie bomberem, czy jak to tam było?

--- Koniec cytatu ---

Misji FW Amarskich nigdy sie bomberem solo nie robilo, chyba ze l2, a te 30B to chyba z 3 altami razem wziete...
A sposob na "farme" jest teraz jeden - alt w matarskiej milicji :) I super tanie SFI dla wszystkich :)

Theronth:

--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 27, 2012, 01:18:07 ---Misji FW Amarskich nigdy sie bomberem solo nie robilo, chyba ze l2, a te 30B to chyba z 3 altami razem wziete...
A sposob na "farme" jest teraz jeden - alt w matarskiej milicji :) I super tanie SFI dla wszystkich :)

--- Koniec cytatu ---
Do czasu do czasu, bo Strayshot pruje ostro do przodu :D
Osobiście jednak mam ochotę zabrać ally z milicji.

MiltisUmbrae:

--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 27, 2012, 01:14:44 ---nie mozesz tego cynanbala odzalowac ? ;p

Cos Ci powiem, zastanow sie wczesniej jak agrujesz neuta ktory sobie beztrosko lata pomiedzy statkami W-BR, bo moze w tym byc haczyk.
Zauwaz ze wiekszosc pilotow W-BR ma statusy "Criminal", i raczej na plasanie pomiedzy nimi neutralnych szipow nie pozwalaja.

Tak troche ogolnie pisze, bo nie bylo mnie przy tej sytuacji, nie slyszalem zadnej relacji, wiec nie bede sie wypowiadal szczegolowo.

btw, pare miesiecy temu w podobny sposob zginal mach z Polish Protectorate, ktory tez agrowal wszystko jak leci, nie patrzac kto z kim moze byc splusowany.

--- Koniec cytatu ---

1. Dobra latam sobie cynabalem szukam dymu, nie mogę znaleźć, wpadam do sosali i widzę samotnego czerwonego thoraxa - nie było z nim nikogo z WBR.

2. To nie ja mam dbać o to żeby znać blue listę WBR to te wasze patałachy co się tak szarogęszą powinni zadbać  żeby inne korpy wiedziały do kogo NIE POWINNY strzelać.

3. Ja jestem w milicji, WBR jest w milicji, thorax nie jest w milicji. Thorax jest na zero na gejcie, zaczynam do niego strzelać, co powinno zrobić WBR, kazać mi zdeagrować, czy może kazać swojemu blue thoraxowi wyskoczyć z systemu ?

4. Thorax za 15m a cynabal za 400m - widzisz pewien kontrast ?

Reasumując - Żadnego milicjanta nie powinny obchodzić plusy jakiegoś korpa dupków którzy nie widzą dalej niż koniec własnego nosa (poza paroma pilotami z których większość to Polacy). Kolesie myślą sobie że są nie wiadomo kim, mimo że polskim korpom siedzącym w milicji nawet butów by nie mogli czyścić. A pokazywanie jak to głęboko w dupie mają innych pilotów to już jest  szczyt wszystkiego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej