Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (8/51) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Trolok w Czerwiec 26, 2012, 07:31:53 ---dla mnie 00 ssie bo nie mam pomysłu na latanie tam i przeraża mnie ta pustka...

--- Koniec cytatu ---
???

Theronth:

--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 25, 2012, 18:42:36 ---Szczerze mówiąc po tym co wcześniej czytałem na centrali o fw, wędrówkach lotnisk (przebazowaniach), mobilnych gangach, skirmisch walkach i innych opowieściach  zaliczyłem niezłego -" wtf?", po relacji ludzi wyżej.

Pewnie chłopaki po wyprowadzce z 0.0 mieli takie same wyobrażenie o fw jak ja wcześniej, a spotkali delikatnie mówiąc co innego.

A jak jest teraz z zarabianiem w fw po stronie ammar?
Wcześniej ludzie latali jak boty w bomberach i tengaczach, łykali misje i otwierała się drabina, a jak teraz są takie "walki" to idzie wam coś wyfarmić i jak jest teraz z tymi całymi podbojami?

Nadal kasa sama wpada w łape- 30b miesięcznie bomberem, czy jak to tam było?

--- Koniec cytatu ---
Amarr ma teraz w dupę, bo LP jest bezwartościowe ( Perma Tier 1), a stacje z agentami zajętę przez Matarów.

Jonas:

--- Cytat: Theronth w Czerwiec 26, 2012, 10:05:23 ---Amarr ma teraz w dupę, bo LP jest bezwartościowe ( Perma Tier 1), a stacje z agentami zajętę przez Matarów.

--- Koniec cytatu ---
Teraz niestety pozostaje jedynie czekać aż CCP puknie się w czoło i zacznie myśleć, jak naprawić to co spieprzyli myśląc, że naprawiają. Pół roku do roku minimum.

FN:

--- Cytat: Colonel w Czerwiec 23, 2012, 21:36:19 ---i dlatego zawsze uwazalem ze piractwo jest najlepsze...
a w milicji jest tak jak bylo na poczatku, tanio i kupą.
...na pohybel ! >:D

--- Koniec cytatu ---

najlepsze do czego? gankowania nobów w najbardziej wyludnionych low seckach ? plsss
- bez urazy ale 10 dobrych milicjantów rozjebało by na kawałki to całe wasze ali Col..
Chcę też przypomnieć, że przed skokiem o X% minsów w milicji jedynym słusznym "beckiem" była pestka a kiedy floty prowadził predator elite to taki młyn http://www.amarr-empire.net/killboard/?a=kill_related&kll_id=179118 był pare razy... - na tydzień.

[gmod]Pierwsze ostrzezenie misiek[/gmod]

Nitefish:
Mnie osobiście nie martwią lp z milicji ale kiepska współpraca pomiędzy korpami milicyjnymi. Tego się nie spodziewałem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej