Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (46/51) > >>

DrackUll:
Istnieje coś takiego jak alt...

Nitefish:
niemożliwe

hidden Q:

--- Cytat: Nitefish w Grudzień 19, 2012, 09:51:58 ---Hidden, a ty nie jesteś czasami w Unthinkables, którzy mieszkają w sov null?

--- Koniec cytatu ---

Jestem w null w bulionie pływam :) nawet spoko jest bo mocno liberalne są zasady co do korzystania z zasobów. Ale na dobre PvP latam do low seca do milicji właśnie. Generalnie jak opuszczałem tamte rejony ponad pół roku temu to była straszna pustynia. Dziś jest aż za duży natłok ludków. Widać CCP znowu przegina jak nie w jedną to w drugą stronę. Pojawienie się nowych desek i dobrych logistyków T1 znacząco wpływa na milicje właśnie. Dodatkowo poprawili proporcje przy zarabianiu kasy na misjach i przy tier 4 (Gallente) wychodzi tak samo jak kiedyś o ile nie lepiej. Jedyny problem dla misjonarzy to wspomniane przeludnienie.

Banza:
Jako nieistniejący alt farmniacy iski dla bociaża Widgeta chciałbym pochwalić sie umiejętnością obslugi Dotlana, według którego milicja jest teraz w rozkwicie.
Na terenach gdzie bawią się Amarzy z Matarami naliczyłem 5 systemów z liczbą ubitych statków powyżej 100. Aset wysuwa sie na prowadzenie z 300 killami w ciągu 24h.
U Geylante/Caldari sytuacja wygląda troszke lepiej, systemów z ponad 100 killi jest 6 do tego dochadza pomniejsze systemy w których poubijano  60/80 shipów.
Wczoraj i przedwczoraj Dotlan wyglądal podobnie.

Dux:

--- Cytat: hidden Q w Grudzień 19, 2012, 16:08:34 ---Jedyny problem dla misjonarzy to wspomniane przeludnienie.

--- Koniec cytatu ---

No dla milicji Caldari problemem jest przeludnienie galenciaków. Tier caldaryjski już głęboko na t1 poleciał :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej