Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (33/51) > >>

LosBekoczoS:
Ehh tak dlugo gra a dalej troluje jak na polishu.

Blobus maximus = niemasz jak uciec przewaga wroga jest nie tylko w ilosciach lecz takze w time dil + lagach na bramach jumpbrigach itp.

Jak to mowi DHB WIldcat - nie istnieje takie cos jak zblobowanie 20 osobowego gangu oczywiscie jesli FC jest normalny i umie ocenic sytuacje kiedy sie wycofac a kiedy atakowac.
Niewiem dlaczego ale ufam ze ma racje osoba co umiala z 5 osobowym gangiem trzymac 70 osob w stacji, i nie robila tego raz a wielokrotnie az zostala pozwana o czitowanie itp itd niezly lol z Burn Edenem wtedy byl.

Ps moze naprawde wrocmy do tematu a osobiste wycieczki przesunmy do Flame gdzie osoby zainteresowane taka dzialalnoscia beda mogly sobie pogadac...

RobekPL:

--- Cytat: LosBekoczoS w Lipiec 28, 2012, 22:17:06 ---Czy mozemy powrocic do tematu milicji ?:D Narazie widze ze moj kochany alians rozpoczyna walke z Matarska milicja, i chyba trzeba sie troche przestawic co do rodzajów statków :D

--- Koniec cytatu ---

+1
 wrocmy do tematu milicji

Tak jak sie spodziewalem, Metropolis odzylo, i to bardzo dzieki Nullom, wszedzie widac ganiajace sie male gangi.

Na razie sytuacja w FW opiera sie na elemencie czysto ekonomicznym....matarzy sie "nachapali" swoich sfi po 12.5k LP, teraz nasz kolej.

Nie wiem jak jest teraz, ale ostatnio jak sie logowalem, jest 31 systemow matarskich gotowych do "przekrecenia" na strone Amarska.
Evati zostalo przejete, jutro bedzie Amarskie.
Matarzy nie maja gdzie plexowac, i to ich chyba bardzo boli, bo jeden system to okolo 2 mln LP.

Jest ciekawie, bedzie zapewne jeszcze przez jakis czas.
A potem zobaczymy. Jak sobie pojda z FW wszyscy "ciekawscy" co pojawili sie po inferno.

Wroca plexy , nuda i cotygodniowe, najczesciej poniedzialkowe spotkania w BS-ach z matarami z minimalnym wsparciem kapitali.
Dla kazdego wg potrzeb, kazdy lubi co innego :)

Do Sokole,
apropo BUFU, i killa ktorego wkleiles http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=76846
to nie jest kill z plexa, gdybys byl milicjantem to bys wiedzial ze Kamela jest Amarska, tak wiec na plexach sa raty Amarskie.
A raty Amarskie wala w playerow matarskich i na lossach takowych sie pojawiaja.

SokoleOko:

--- Cytat: RobekPL w Lipiec 30, 2012, 21:46:01 ---Do Sokole,
apropo BUFU, i killa ktorego wkleiles http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=76846
to nie jest kill z plexa, gdybys byl milicjantem to bys wiedzial ze Kamela jest Amarska, tak wiec na plexach sa raty Amarskie.
A raty Amarskie wala w playerow matarskich i na lossach takowych sie pojawiaja.

--- Koniec cytatu ---

Nie muszę być milicjantem, żeby widząc miks BC i cruiserów ocenić, że to własnie NIE było na plexie. I użyłem tego jako kontry na argument, że "cruiserami T1 wlatuje się na plexy" - może i tak, ale widać cheć latania tym gównem i na normalne walki ;)

RobekPL:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 30, 2012, 22:11:58 ---Nie muszę być milicjantem, żeby widząc miks BC i cruiserów ocenić, że to własnie NIE było na plexie. I użyłem tego jako kontry na argument, że "cruiserami T1 wlatuje się na plexy" - może i tak, ale widać cheć latania tym gównem i na normalne walki ;)

--- Koniec cytatu ---

bitka na plexie jest dla Ciebie "nienormalna walka " ?
mysle ze Sokole troche zbastuj z swoja wyniosla ocena tego co sie dzieje i czym lata w milicji.
Kazdy robi to co lubi,  a Ty widze chcesz na kazdym kroku udowadniac swoja ' lepszosc".
Niech bedzie, dla mnie jestes najlepszy, niedlugo wygrasz Eve.

SokoleOko:

--- Cytat: RobekPL w Lipiec 30, 2012, 22:20:03 ---bitka na plexie jest dla Ciebie "nienormalna walka " ?
mysle ze Sokole troche zbastuj z swoja wyniosla ocena tego co sie dzieje i czym lata w milicji.

--- Koniec cytatu ---

Wrzuć na luz - "normalna walka" czyli coś na gejcie/belcie/pod stacją. Nic wartościującego nie miałem na myśli.

Jeszcze raz: zaczęło się od tego, że zwróciłem uwagę na cruisery T1. Dostałem odpowiedź, że "na plex nic większego nie wleci", po czym widze kill ewidentnie "poza-plexowy", na którym są cruisery T1. Tyle i tylko tyle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej