Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (53/353) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Dormio w Maj 23, 2013, 10:11:22 ---Hint 1. To nie było w Stain, tylko w lowsec.  :P
Hint 2. W owych czasach bitwa na 150 osób generowała lag.  :P

--- Koniec cytatu ---

Stain, low sec jeden grzyb. Nosa z tego kurwidołka nie wychylaliście :).

--- Cytat: Mona X w Maj 23, 2013, 10:10:24 ---Dormio nigdy nie był w C0venie.

--- Koniec cytatu ---

Możliwe, ale ja nie śledzę karier w eve online ;).

Isengrim:

--- Cytat: Soulscream w Maj 23, 2013, 10:15:42 ---Stain, low sec jeden grzyb. Nosa z tego kurwidołka nie wychylaliście :).

--- Koniec cytatu ---

Nie to co roamowanie całego hiseca. :P

Soulscream:

--- Cytat: Isengrim w Maj 23, 2013, 10:16:26 ---Nie to co roamowanie całego hiseca. :P

--- Koniec cytatu ---

Po hi secu cudo co nazywa się REPO mnie ganiało i traciło cepy na moich mallerach. War targets :V.

Dormio:

--- Cytat: Soulscream w Maj 23, 2013, 10:15:42 ---Stain, low sec jeden grzyb. Nosa z tego kurwidołka nie wychylaliście :).

--- Koniec cytatu ---
Hmm... poza Stain wraz z całym SHCK mieszkałem w (kolejność chronologiczna):
- Omist
- Etherium Reach albo The Kalevala Expanse (nie jestem pewny, bo wówczas dronkowo nie miało nazw)
- Stain (na które się powołujesz)
- Esoteria,
- Pure Blind
- Fade/Deklein

Poza tym osobiście (bez korpa) mieszkałem w Syndicate i Vale of Silent.  :P
Nasz (SHCK) kurwidołek jak określiłeś to Kor-Azor, a ściślej okolice Arzi-Neesher, tak mniej więcej od jakiś 5-ciu lat, z wielomiesięcznymi przerwami na wakacje w 0.0 wg rozpiski powyżej  :P

--- Cytat: Soulscream w Maj 23, 2013, 10:15:42 ---Możliwe, ale ja nie śledzę karier w eve online ;).

--- Koniec cytatu ---
Skoro twierdzisz z przekonaniem, że gdzieś cały czas mieszkaliśmy, to jednak chyba śledzisz (ale jak widać mało uważnie).  :P 8)

Soulscream:

--- Cytat: Dormio w Maj 23, 2013, 10:31:05 ---Skoro twierdzisz z przekonaniem, że gdzieś cały czas mieszkaliśmy, to jednak chyba śledzisz (ale jak widać mało uważnie).  :P 8)

--- Koniec cytatu ---

Większość Polaków w owym czasie trzymało się mocno razem, uogólniłem :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej