Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Soulscream:
--- Cytat: Gaunt w Maj 23, 2013, 09:14:55 ---no już nie bądź taki zły, że Ciebie wyjebali z akademi za oblany test z pvp
za to przyjebałeś maksikiem z próby górnika
--- Koniec cytatu ---
Dzięki Bogu nawet mnie w UA nie było, za to szkolenia w GS wspominam zacnie i przyjemnie.
*why the fuck you are in shuttle*
*cause I want to*
*ah okay*
Stary GS > reszta
Dormio:
--- Cytat: Soulscream w Maj 23, 2013, 09:37:50 ---*why the fuck you are in shuttle*
*cause I want to*
*ah okay*
--- Koniec cytatu ---
Do pewnej bitwy, w której po raz pierwszy i o ile wiem ostatni, zostały użyte bojowo en masse (jako nośniki fighterów żeby nie było), ich używanie w celach bojowych zostało uznane przez CCP za exploit 8) :P
Soulscream:
--- Cytat: Dormio w Maj 23, 2013, 09:45:54 ---Do pewnej bitwy, w której po raz pierwszy i o ile wiem ostatni, zostały użyte bojowo en masse (jako nośniki fighterów żeby nie było), ich używanie w celach bojowych zostało uznane przez CCP za exploit 8) :P
--- Koniec cytatu ---
Bullshit z tym poraz pierwszy. Shuttle tyle razy były na roamach w Delve podczas Delve I, że nie jestem w stanie tego policzyć. W owych czasach Coven nawet nosa ze Stain nie wychylał bo tłukł się z ruskimi tam.
Goomich:
Dormio nigdy nie był w C0venie.
Dormio:
--- Cytat: Soulscream w Maj 23, 2013, 09:47:20 ---Bullshit z tym poraz pierwszy. Shuttle tyle razy były na roamach w Delve podczas Delve I, że nie jestem w stanie tego policzyć. W owych czasach Coven nawet nosa ze Stain nie wychylał bo tłukł się z ruskimi tam.
--- Koniec cytatu ---
Hint 1. To nie było w Stain, tylko w lowsec. :P
Hint 2. W owych czasach bitwa na 150 osób generowała lag. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej