Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (337/353) > >>

steven0ise:
Widzę że aktywność alliansu spadła do 6 osób w maju, czyli raczej plan restrukturyzacji średnio idzie?

Qlko1:

--- Cytat: steven0ise w Maj 09, 2017, 16:20:50 ---Widzę że aktywność alliansu spadła do 6 osób w maju, czyli raczej plan restrukturyzacji średnio idzie?

--- Koniec cytatu ---
Wakacje, proza życia  ;)

Inna kwestia, że rekrutacja nowych pilotów graniczy z cudem. Mamy 4? nowe korporacje dla nowych pilotów. I wiem o planach powstania kolejnych 2ch  :)

[WILD5] Gagat:
Czyli każdy chce szkolic, to chyba dobrze, że jest tylu pomocnych ludzi ?:). Odkąd nie ma żadnej aktywnej niezależnej akademii to korpy biorą sprawy w swoje ręce i zakładają własne "szkoleniowki" :)

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Qlko1:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Maj 09, 2017, 20:58:35 ---Czyli każdy chce szkolic, to chyba dobrze, że jest tylu pomocnych ludzi ?:). Odkąd nie ma żadnej aktywnej niezależnej akademii to korpy biorą sprawy w swoje ręce i zakładają własne "szkoleniowki" :)

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---
Bardzo dobrze, może w końcu w naszym community zacznie przybywać młodych pilotów w zauważalnym tempie.

mkx:
http://i.imgur.com/xymIz3S.png

kapitanie wszystko pod kontrola,
 hi endy i rezerwa finansowa w pelni regeneracji
 czekamy na komende aby rozpoczac inwazje na eso

btw horb wrocil moze xeowar stoner zdejmie mu wilczy bilet ? horb pelen zapalu chce budowac.. w lost idea odbil sie od gburnego yrka72 i jego plany polegly w gruzach, upatrywalbym tutaj szansy na zaistnienie obu osobliwosci horba i covenu... wielkiego covenu, co o tym sadzicie ? bo ja tesknie za wielkim covenem ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej