Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (336/353) > >>

[WILD5] Gagat:
Akademia stricte PvP ma raczej marne szanse, ale szczerze życzę sukcesu.

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

steven0ise:
jak tylko potwierdzę standingi z aliansem i corp wejdzie do milicji pojawi się oficjalny wątek na centrali

[NOGRL] Asm Nihouyah:

--- Cytat: [BWTF] Nightwisherek w Kwiecień 21, 2017, 10:52:21 ---No niestety my wpadliśmy w maszynkę corporacyjną, tyjemy i nic nie robimy  :P

--- Koniec cytatu ---
Mów za siebie, lata się dużo, strzela się dużo, kille zbiera ten kto ma najwyższy scanres. :D

--- Cytuj ---Akademia stricte PvP ma raczej marne szanse, ale szczerze życzę sukcesu.

--- Koniec cytatu ---
Akademia może chwycić albo nie, natomiast wszelkiego rodzaju opy szkoleniowe dostępne dla wszystkich mogą cieszyć się trochę większym powodzeniem. Jak rozumiem, inicjatywa środowych flot dla nowych jest już martwa?

[WILD5] Gagat:

--- Cytat: [BWTF] Asm Nihouyah w Kwiecień 21, 2017, 20:45:48 ---Mów za siebie, lata się dużo, strzela się dużo, kille zbiera ten kto ma najwyższy scanres. :D
Akademia może chwycić albo nie, natomiast wszelkiego rodzaju opy szkoleniowe dostępne dla wszystkich mogą cieszyć się trochę większym powodzeniem. Jak rozumiem, inicjatywa środowych flot dla nowych jest już martwa?

--- Koniec cytatu ---

z tego co widać to chyba umarła. Ja nie mam czasu na evke, a jak mam to i tak nie chce mi się w nic angażować. Zresztą więcej jestem w  delegacji niż w domu w tym roku. Może za jakiś miesiąc będę miał więcej czasu, ale czy będzie sens dalej się udzielać w temacie tych flot to nie wiem. Oprócz Savka i mnie nie było chętnych do prowadzenia roamów, więc polskie community chyba nie jest zainteresowane tego typu akcjami.

[BWTF] Nightwisherek:
To wybierz się na zlot przy alko łatwiej rozkminiać takie tematy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej