Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (33/353) > >>

Merle78:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 20, 2013, 11:28:43 ---Ja wcale nie mam ciśnienia na latanie takim shipem, ale ile osób ma Info Bonusy na V i może używać mindlinka?

--- Koniec cytatu ---

Calkiem sporo. Tylko rzadko sie uzywa.

MGGG:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 20, 2013, 09:44:48 ---Moim zdaniem logistyki zachowały się prawidłowo. "Pomidor" musiał zaggrować 30 sekund po tym jak wszyscy w 100-osobowej flocie (w tym połowa spoza c0ven i nie kumająca po polsku!) zdeaggrowali, po czym - co zrozumiałe - dostał w dziób (bo nie mógł przeskoczyć) i poprosił o repki robiąc nam 45-sekundowy timer.

--- Koniec cytatu ---

Z tego co Mikker napisał na C0venowym kb, to chyba sprawy miały sie nieco inaczej i wasi ruscy przyjaciele zostawili was samych

Co do kolesia - to kolejny przykład, dlaczego przed pójściem do null warto by pilot najpierw polatał bojowo po wyszydzanym przez ciebie Sokole lowsecu. Tutaj bez znajomosci mechaniki aggro jesteś trupem w momencie wydokowania ze stacji. Kilka razy widziałem sytuacje jak idioci był rozstrzeliwany przez sentry i hosty, a jego flota nawet nie drgnęła na ten widok. Cyfry to nie wszystko.
Na pocieszenie, my mielismy identyczna sytuacje tydzien temu. Nasza gang cruzów plus logi stoi po jednej stronie bramy, po drugiej 40+ hostow w afkach. Sytuacja oczywista: pat.
Wskakuja ich cepy, mlody char otwiera ogien, sentry fire, broadcast, logi on, duableaggro na całej flocie, 40 afek wskakuje, my wrotki. Niestety został nasz Onyx. Lekcja dla mlodego na cale zycie.

SokoleOko:

--- Cytat: MGGG w Maj 20, 2013, 12:29:31 ---Z tego co Mikker napisał na C0venowym kb, to chyba sprawy miały sie nieco inaczej i wasi ruscy przyjaciele zostawili was samych

--- Koniec cytatu ---

Stąd decyzja o deaggro. Gdyby nie ten pajac, straty byłyby połowę mniejsze (patrzę na KB -> timeline). Wydaje mi się, że ostatnim, który spadł przed tym fuckupem był Deaell.

Azradiel:
Głupia i bolesna sprawa.
Tylko ja nie wiem czy do końca trzeba tu winić samego prowodyra.
Wydaje się, że jest to przykład na to jak zawodzi "system".
Ktoś przecież daną osobą przyjął do korpa, ktoś zaniechał jego szkolenie itp 
Niewiedza zabija, ale czy niewiedza czyni z kogoś debila .... niekoniecznie.
Inna kwestia, że pewnie był wyraźny rozkaz od FC aby nie agrować...

Jedyny plus całej sytuacji, że możemy teraz poczytać na centrali i wszyscy którzy np nie wiedzieli o propagacji agro dowiedzą się czegoś wartościowego.

Doom:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 20, 2013, 11:13:01 ---Umknął Ci fakt, że spadło parę shipów, a cała flota zerwała kontakt z przeciwnikiem - i to wobec takiego bloba.

Ile razy było tak, że floty ginęły w całości.

Cóż, może to kogoś wreszcie nauczy, że nie ma miejsca we floach dla każdego i w każdym shipie.

--- Koniec cytatu ---
Dostaliście w dupę mocno zważywszy na to jak reklamowałeś ten setap pare dni temu tu nawet na centrali to wręcz wzieliście konkursowy wpierdol. Jak widać poza blobem groźne dla tej floty jest też zachowanie poszczególnych pilotów. Jak nie weźmiesz idealnie wytreso wytrenowanych weteranów to się to skończy tak a nie inaczej.

--- Cytuj ---Jedyny plus całej sytuacji, że możemy teraz poczytać na centrali i wszyscy którzy np nie wiedzieli o propagacji agro dowiedzą się czegoś wartościowego.
--- Koniec cytatu ---
Bitch please. Agro przechodzi na gości z remotkami odkąd gram w tą grę

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej