Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Doom:
Long story short, nie wjebywalna flota ppoległa na tym co w tej grze zabija najczęściej - czynniku ludzkim
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Maj 20, 2013, 11:01:18 ---Long story short, nie wjebywalna flota ppoległa na tym co w tej grze zabija najczęściej - czynniku ludzkim
--- Koniec cytatu ---
Umknął Ci fakt, że spadło parę shipów, a cała flota zerwała kontakt z przeciwnikiem - i to wobec takiego bloba.
Ile razy było tak, że floty ginęły w całości.
Cóż, może to kogoś wreszcie nauczy, że nie ma miejsca we floach dla każdego i w każdym shipie.
FITTIpalti:
Nie ma to jak wsadzić FC w prawie commanda z prawie tankiem i liczyć na to że nie spadnie :P
WhiteCat:
--- Cytat: FITTIpalti w Maj 20, 2013, 11:15:16 ---Nie ma to jak wsadzić FC w prawie commanda z prawie tankiem i liczyć na to że nie spadnie :P
--- Koniec cytatu ---
Prawie przeżył :P
SokoleOko:
--- Cytat: FITTIpalti w Maj 20, 2013, 11:15:16 ---Nie ma to jak wsadzić FC w prawie commanda z prawie tankiem i liczyć na to że nie spadnie :P
--- Koniec cytatu ---
To nie jest "prawie tank". Ten protek nie jest słabszy od większości T3, które latają. Dodatkowo, na gridzie jest jednym z wielu Protków we flocie i jeszcze nikogo nie punktuje. Trzeba dać "look at", żeby zobaczyć że to command.
W v0lcie nie zdarzyło się, żeby logi mnie nie utrzymały, gdy byłem primary. Spadłem razy czy dwa na jakimś deaggro czy coś w tym stylu - ale wtedy spadało wszystko (guardy, "normalne T3").
Ja wcale nie mam ciśnienia na latanie takim shipem, ale ile osób ma Info Bonusy na V i może używać mindlinka?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej