Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (306/353) > >>

[BCPM] Zikko Zinn:

--- Cytat: Amek Vi w Marzec 10, 2017, 14:39:31 ---Racja. Tylko po co w takim razie te ankiety, zebrania i radosc, ze w sumie udalo nam sie dogadac aby pojsc gdzies razem dalej?

Teraz to wyglada tak, ze 3 najwieksze korpy poszly krabic, a jedyna sluszna opcja zostala ku chwale ojczyzny afczyc w stain.  No nic, have fun 8)

--- Koniec cytatu ---

Amuś przez ostatnie 2 lata wszyscy siedzieli cicho bo był sov.
Wszyscy akceptowali dominacje SU w SW.
O wspólnych akcjach nie było mowy bo przecież trzeba było się dogadać ponad podziałami pro pvp/kopacz/smarciarz.
Zresztą jeden Raven wypełniał nam czas wystarczająco jak na nasze możliwości. Resztę czasu poświeciliśmy na wewnętrzne waśnie.
Skończył się sov, skończyło się spoiwo.

Rola Xeo brutalnie została sprowadzona (nie po raz pierwszy zresztą) do "strażnika piaskownicy" aby dzieci nie powybijały sobie zębów o koparki, wydłubały oczu szabelkami czy nie oślepły od smarcenia. Jakkolwiek próba przekazania inicjatywy nie miała sensu w takim, wzajemnie zwalczającym się, środowisku.

Znaczna część graczy przyszła do sova i wraz z nim odeszła. Mniejsza część z tych odeszli szuka innych wrażeń niż te które oferuje SW. I jest git.

Całe szczęście dostaliśmy wpierdol i nie zmieniliśmy strony jeszcze przed wojną, bo i takie pomysły były.

BTW
Widzę, ze ex c0veniarze nawet na reddita się przenieśli popłakać  :) :) :)

Xeyo:
Nie przepadam za c0venem, ale jakos smutno jak jedyny taki polski sojusz dostaje wpi****ol i sie rozpada. O czym sie bedzie teraz na forum pisalo? ;-(

Mam nadzieje ze niedlugo beda narodziny czegos nowego, w czym polacy beda mieli duzy udzial. Nie wierze aby to byl c0ven 2.0

[FNA] Chce Racic:
do wszystkich złych oszustów którzy uciekli z coven. Przez was upadł bras i nie mam gdzie racić skr....ny.
Jestem za tym aby dokleić tym ludziom łatę i ich wszystkich wybanować! - wpłyneli na mój sposób gry nie bede mial gdzie racic przez was hamy! niemyte!
prostaki!!!! jak mozna isc do goonsow? toż oni bija jfy w hiseku! prymitywy! tfu! - zostaje w c0venie!!!!

Zgudi:
A propo reddita:

--- Cytuj ---"C0ven loses half of their pilots"

SpiritSTR:
Newbro here, what it's C0ven, why everyone seems happy about it?

Dunnberry (Test Alliance Please Ignore):
Not necessarily happy, it's tradition though when any half significant/known alliance collapses that someone posts the Dothan link for making fun of/discussion...Coven was/is a part of stainwagon whom legacy coalition just removed from all of their space. Coven was one of the main alliances and oldest of stainwagon and fought harder than a lot of the other members, seems them going back to ancestral homeland of Stain region has hurt many corps desire to stay/fight back and left instead..theirs also apparently some bloat.

TLDR: solid small stainwagon alliance that's primarily polish and likes pvp
--- Koniec cytatu ---

Amek Vi:
Nie wiem z jakich powodow odeszly wspomniane 3 korpy. Mnie osobiscie nie pasowalo ani goonowo, ani co2, ani stain.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej